30-03-15

Aftellen en taperen!

e3 loop-2848-96.jpg

De voorbije zaterdag in de namiddag reden Philippe en ik naar de Gavers waar de eerste E3-loop georganiseerd werd. Het aantal deelnemers lag heel laag (43) ondanks de geldprijzen, een goodie-bag en afsluitende tombola met heel mooie prijzen.
Het podium bij de heren was indrukwekkend met twee Casteeles (Matthijs en Steven) en Francis Vansteenbrugghe. Het parcours lag er op bepaalde plaatsen heel glibberig bij en de wind maakte het niet gemakkelijk maar toch werden vlotjes snelheden tot 19 km/u gehaald.
Bij de dames mocht An Parmentier op het hoogste schavotje, Audrey Goessaert werd tweede en Isabel Vermeulen derde.
Philippe liep de 10 km in 46'43", hij denkt er aan om eens meer aan wedstrijden tussen de 10 m en 21 km deel te nemen, hij doet dat eigenlijk wel graag.

Op zondag stond er een laatste lange duurloop van ongeveer 60 km op mijn menu. Aanvankelijk ging ik een dubbele Aktivia trainen maar toen Els Aelbers belde om te melden dat ze naar de zes uur van Loos kwam en een slaapplaats zocht voor zaterdagavond werden de plannen gewijzigd. Ik kon evengoed in Loos mijn training afwerken. Er werd slecht weer voorspeld en dan kan je beter aan een wedstrijd deelnemen met een uitstekende bevoorrading en loopmakkers om je heen dan ergens eenzaam en alleen kilometers te gaan malen.
Geert Stijnen die ik binnen veertien dagen terug zie op het WK in Turijn was van hetzelfde gedacht, hij had een duurloop van 70 km op zijn schema staan.

Eénmaal thuisgekomen na de wedstrijd in de Gavers begon ik aan het avondeten en weldra was Els daar. Marie had een vriendin uitgenodigd en zo kon Philippe de voeten onder tafel schuiven met zeven vrouwen in plaats van de gebruikelijke vijf.
Els had een miserable-taart, een plaatselijke specialiteit mee en die smaakte overheerlijk als dessert.
De tv werd aangezet en we zagen de Rode Duivels overtuigend winnen tegen Cyprus, dan naar bed, de wekker een uurtje doordraaien en slapen.

Loos2015_DSC_0001.JPG

's Morgens kwamen Isabelle en Dirk tot bij ons gereden om te car-poolen... met vier in de wagen... goed voor het milieu.
Nog vlug mijn Garmin uit het stopcontact nemen en dan konden we weg. Dju toch, Garmin was piepedood, het zou dus een loopke op 't gevoel worden, het enige dat ik wou was minstens 60 km, dit is een tempo wat ik urenlang kan aanhouden dus 't zou wel lukken.
Het was het eerste jaar dat ze in Loos met een chip werkten wat voor zowel de lopers als de organisatoren makkelijker is, geen stress van gemiste rondes en dergelijke meer. Bij de inschrijfbalie liep het echter niet zo vlotjes maar we konden op tijd van start gaan.
In de gietende regen mochten we rondjes draaien, zes uur lang, Flandriën-weer zoals ze wel eens zeggen.

Blijkbaar had ik me niet goed geïnformeerd want ik dacht de ganse wedstrijd dat een rondje 1460 meter was (het was nochtans de vierde keer dat ik deze wedstrijd liep), pas na de aankomst hoorde ik dat één ronde 1560 meter was. Na het eerste uur had ik zes rondjes en dacht ik dat ik aan 10,38 km/u liep. Meestal kan ik mijn snelheid goed inschatten maar deze keer zat ik er een beetje naast, gelukkig in positieve zin.
De eerste uren goot het water en toen Geert me even later voorbij kwam riep hij dat de regen aan het minderen was. Ik riep hem toe dat de wind wellicht zou aantrekken nu dat de regen gestopt was en inderdaad, even later begon het flink te waaien.
De tent van de organisatie heeft trouwens de stormwind niet goed doorstaan :-(

Loos2015_IMG_20150329_170046.JPG


Na ongeveer 5u54' passeerde ik een laatste keer de bevoorradingszone en ik nam mijn jas en handschoenen mee, ik had uitgerekend dat ik wellicht ergens halverwege het parcours zou moeten wachten tot ze de restmeters kwamen meten en dit zou wel een tijdje kunnen duren. Ik had geen zin om half verkleumd te moeten staan wachten.
Veerle Tesse passeerde met warme kledij voor diegenen die niets bij hadden en Henk Derudder kwam even later langs. "Je hebt goed gelopen", zei hij, "ik schat tussen de 63 à 64 km". "Moh, ik denk dat ik er 60 heb", zei ik. Door mijn verkeerde inschatting van de lengte van het parcours en een beetje verval in het tweede deel door de wind had ik gerekend op 60 km. Wat een meevaller, uiteindelijk liep ik zelfs een personal best (63,490 km) maar 't belangrijkste is dat ik nu met heel veel vertrouwen uitkijk naar het komende WK.
Een dikke proficiat aan alle deelnemers om in dergelijke omstandigheden te blijven gaan en ik mag zeker de supporters niet vergeten die bibberend langs het parcours stonden, bedankt!

Loos2015_DSC_0111.JPG


Loos2015_DSC_0112.JPGIk trok verse warme kleren aan, wel vier lagen boven elkaar en ik had mijn ski-handschoenen bij, geen overbodige luxe. ik at een broodje en dronk een koffie-tje en plots hoorde ik mijn naam. Ik was alsnog derde geworden na Isabelle en Katrien. Nochtans dacht ik dat Nadine Weiss die in september de Spartathlon gaat lopen voor me liep, meevaller nummer twee dus.
En dan was het feestje nog niet afgelopen, Veerle had drie grote taarten gebakken voor Juan's 100ste marathon. Juan zelf liet het gerstenat rijkelijk vloeien met allerlei soorten biertjes.
Wellicht had hij zijn honderdste marathon/ultra een beetje anders voorgesteld want die ging hij normaal in Palestina lopen maar die tweede optie in Loos mocht er ook wezen.

Loos2015_DSC_0114.JPG


Op de terugweg in de wagen enkel blije gezichten, Isabelle liep op haar debuut naar een schitterende overwinning met 67,42 km. Volgens mij heeft ze heel veel potentieel in haar om heel wat potten te breken, de dag ervoor liep ze immers nog 25 km op training. Ze weet het nog zelf niet maar de eerste 100-km wedstrijd zit er aan te komen ;-)
Dirk werd vierde met een nieuw pr en Els liep eveneens een personal best.
Thuisgekomen zwaaiden we Dirk en Belle uit en even later vertrok Els naar het verre Limburg, ze had nog enkele uurtjes auto-rijden voor de boeg.
Volgend jaar spreken we zeker terug af!
Nog een speciale dank aan Veerle Tesse voor de mooie foto's die te vinden zijn op volgende link: 6131711602977280465

bordje_geel.png


rvv.jpgDe komende dagen zal ik nog enkele rustige trainingen inpassen en vrijdag volgt er een middellange duurloop en daarvoor heb ik iets speciaals in petto.
Hugo Derycke loopt op vrijdag 3 april, 2 dagen vóór de elite-renners het volledige parcours van de Ronde van Vlaanderen tvv het Kinderkankerfonds. Ik wilde Hugo steunen met een centje maar ook door een stukje mee te lopen. Graag had ik 's nachts enkele hellingen van de Vlaamse Ardennen bedwongen maar praktisch ging dit moeilijk te regelen zijn qua vervoer en dergelijke meer. Ik ga in die laatste week vóór Turijn trouwens mijn slaap goed kunnen gebruiken.
Toen ik het parcours aan het bestuderen was zag ik dat Hugo door Bissegem loopt, hij zal dan net 42 km op de teller hebben. Ik ga dus vanaf Bissegem meelopen, via Kortrijk tot aan het kanaal in Zwevegem, dit zal ongeveer 30 km zijn. Daarna loop ik via een short-cut terug naar huis.
Ik kijk er al naar uit en wens Hugo alvast veel succes met zijn tocht en project!

20:20 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

26-03-15

Lopen met een slaapkop...

IMG_20150325_102123.jpg


De laatste tijd geraak ik na m'n nachtdienst niet zo makkelijk terug in mijn dagritme. Als ik op woensdagochtend in mijn bed durf kruipen dan blijf ik in een omgekeerde wereld hangen... slapen overdag en zo fris als een hoentje 's nachts.
De oplossing hiervoor is na de laatste nachtdienst wakker blijven en zorgen dat die dag goed gevuld is want zodra ik me durf neer te vleien op de bank dommel ik weg en ben ik vertrokken om enkele uren te pitten.
Toen ik op maandagavond een SMS kreeg van Juan om deze week samen te gaan lopen was ik snel verkocht. Juan zat een beetje in zak en as toen zijn 100ste marathon die hij vrijdag in Bethlehem zou lopen in het water viel. We zouden hier in de buurt een tocht maken maar toen bleek dat er in Zingem een Aktivia-tocht georganiseerd werd viel de keuze op deze wandeling.
Algauw kwamen er nog een paar loopvrienden bij, Joeri en Dirk zouden meelopen. Jammer genoeg moest Dirk last minute afhaken.

IMG_20150325_084144.jpg


Nog vlug een koffie met een paasei (héhé, ik had het grootste) en dan op pad.
Ik was de enige van de drie met trailschoenen, blondjes zijn dom maar nu was ik wel de slimste. Op sommige stukken hadden mijn compagnons veel weg van onervaren schaatsers of waggelende eenden op de vele modderige paadjes.
We passeerden door de Slaapstraat wat heel toepasselijk was maar door de vertellementen van mijn maatjes kon ik gelukkig wakker blijven. Wie zegt dat vrouwen kunnen tetteren heeft deze beide heren nog niet samen gezien of gehoord.
Het werd een mooie tocht van 21 km in 2u06', niet slecht op een nat en modderig parcours.

Morgen krijgen mijn voeten een verwenbeurt bij de pedicure en de rest van de dag rustig aan :-)

Tot schrijfs!

08:44 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

23-03-15

Eat, drink, train, sleep...

Foto0908.jpg


Nu de plannen om Koning Leonidas een goeie dag te gaan zeggen minstens een jaar uitgesteld worden kan ik een beetje schuiven met mijn verlof.
In de aanloop naar het WK kan ik zo enkele dagen extra verlof inplannen. Nog twee nachtdiensten en drie maal overdag werken scheiden me van Turijn.

De voorbije dagen heb ik me trouwens bezig gehouden met het maken van een draaiboek.
Eén van de belangrijkste zaken voor mij is het uitwerken van mijn voedingsplan voor tijdens een 24-uurs-wedstrijd. Ik noem dergelijke wedstrijden altijd "walking diners".
Ik maak dan een steekkaart met daarop van uur tot uur minutieus beschreven wat ik allemaal mag eten en drinken.
Ik las trouwens iets interessants op de website van MudSweatAndTrails... "de winnaars van ultra-trails zijn de grootste vreetzakken"... Niet dat ik bij de top behoor maar al dat lekkers heb ik dan alvast gehad ;-)
En net zoals met het plannen van een reis is de weg er naar toe en de voorbereiding even amusant als de reis/race zelf... of toch bijna ;-)

Vorig jaar op het BK had ik een afstand van 192 km in gedachten maar door de slechte weersomstandigheden en het klein deelnemersveld moest ik me tevreden stellen met net geen 189 km. Ik had daarvoor een schema met tussentijden uitgeprint.
Voor Turijn heb ik eveneens een cijfer in gedachten. Ik ga me wel niet fixeren op tussentijden maar op een startsnelheid die in mijn hoofd zit. Deze snelheid zou ik graag zestien uur aanhouden en dan zien we wel wanneer het verval optreedt en hoe groot dit zal zijn.
Ondertussen is de tapering al een beetje begonnen, zondag staat er tijdens de zes uur van Loos nog een laatste LSD op het menu en dan voor de rest veel rusten en goed eten, I like that!

IMG_20150315_132240.jpg


Verder gaat alles prima met mij, weinig stress, wel druk maar een gezellige drukte met leuke dingen. Ik ben nog steeds aan het nagenieten van ons weekendje uit naar Reims met de ladies van Den Ast Classics.
Zaterdag had ik dan een nachtje verlof gezet om naar het huwelijksfeest van collega Sofie en Laurenz te gaan. Philippe en ik waren niet van de dansvloer weg te slaan, pas om vier uur lagen we in ons bed. Voor mij geen probleem, zo bleef ik in mijn nachtritme :-)


19:39 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

20-03-15

Wat een heerlijk weertje voor een LSD!

IMG_20150317_072717.jpg


Op maandagavond spraken Philippe en ik af met vriendin Veerle en Roeland om een stukje te gaan lopen.
Veerle was lange tijd buiten strijd door een vervelende pijn aan haar knie maar na veel geduld en de nodige blaren door steunzolen zit ze nu al terug aan trainingsloopjes van een tiental kilometer.
Met het mooie weertje was het de ideale gelegenheid om samen een training af te haspelen en bij te babbelen.

IMG_20150317_072533.jpg


Deze morgen dan stond er een LSD op mijn menu en zo vulde ik een koffer vol lekkers om naar de Gavers te trekken.

IMG_20150317_073027.jpg


Na even over en weer sms-en de avond ervoor zag het er al snel naar uit dat ik niet veel kilometertjes alleen zou moeten lopen.
Saskia zou het eerste gewillig slachtoffer worden, ze vond een gaatje in haar drukke werkagenda en trok haar loopkleren aan om mee te huppelen. Een uurtje later werd een operatie-schort haar tenue voor de rest van de dag...

IMG_20150317_084338.jpg


Om tien uur zou Kristof aan de molen staan dus had ik een uurtje om alleen te lopen. Plots zag ik Noël, de voorzitter van de Gavertrimmers voor me uit lopen. Ik liep langszij en hij was net gestart voor 18 km dus ideaal om samen te lopen.
Even later kwamen Kristof en Frank bij ons lopen, gezellig met ons viertjes. We kwamen dingen van onze voorzitter te weten waar we hartelijk om konden lachen.

IMG_20150317_104149.jpg


Noël en Frank liepen verder aan de molen en Kristof sprong op zijn fiets, hij had op Saint Patricksday nog enkele belangrijke afspraken ;-)

IMG_20150317_105840.jpg


Om 11u15 werd ik op de piste in Zwevegem verwacht om er samen met Henk te lopen. Er kwamen een tiental collega's van Henk bij ons lopen, wel leuk als een werkgever daar oren en een budget voor heeft. Achteraf werden we op kosten van de firma verwend met sportdrank.
Jammer genoeg ben ik vergeten een foto te nemen van Henk en z'n werkmakkers.

Eens terug aan de molen at ik mijn stutjes met kaas op, een pudding en chocoladereep en een zakje chips om mijn zoutvoorraad aan te vullen. Algauw kwamen Philippe, Isabelle en Dirk de parking opgereden.
Isabelle liep een kleine tien kilometer mee en we kwamen te weten dat zowel Dirk, Isabelle en ik elk 1kilometer vermagerd zijn... ja, zo zijn lopers, wij denken enkel in kilometers ;-)
Isabelle had afgesproken met een vriendin en vertrok even later met de fiets.

IMG_20150317_143753.jpg


Dirk, Philippe en ik liepen verder, genietend van het mooie weer. Een toertje later namen we afscheid van Dirk, het was heel fijn om even bij te babbelen.

IMG_20150317_151551.jpg


Op ons laatste rondje kwamen we de "catcher-car" van Wings For Live tegen, een soort bakfiets met een dame in die flyers uitdeelde. Voor de geïnteresseerden, het is op 3 mei te doen in Ieper.

IMG_20150317_151627.jpg


Na 66 km kwam ik aan onze auto annex bevoorrading. Philippe had ondertussen 26 km op de teller. Ik liep nog een stukje bij om mooi uit te komen qua cijfertjes...

IMG_20150317_165655.jpg


Na een saunabeurt zijn we ondertussen opgekikkerd om vroeg onder de wol te kruipen.
Morgen start ik met een week nachtdienst dus zullen er weinig kilometers gemaakt worden maar dit zal ervoor zorgen dat mijn spieren en gewrichten de nodige rust krijgen.
Donderdagmorgen heb ik dan een date met Renate om een stukje te gaan wandelen na mijn eerste nachtdienst alvorens ik in bed kruip. Ik zie er al naar uit!

IMG_20150319_071604.jpg

14:58 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-03-15

Epernay, Reims... champagne Mercier... nice, very Nice!

De eerste foto's van ons uitje zijn er...

IMG_20150314_191036.jpg


IMG_20150314_184921.jpg


IMG_20150314_152418.jpg


IMG_20150314_140202.jpg


IMG_20150314_135703.jpg


IMG_20150314_131457.jpg


IMG_20150314_131521.jpg


IMG_20150314_123428.jpg


IMG_20150314_103802.jpg

19:34 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-03-15

Hoe veertien negenendertig werd... en hoe Sparta een DNS werd..

DSC_2037.JPG

M'n trainingsweek aan zee eindigde zoals ze op maandag begonnen was met een looptochtje samen met Philippe en Koen. Na de training had ik gereserveerd in een tearoom om te genieten van een uitgebreid ontbijt met zicht op zee, zalig!

Gisteren (dinsdag) was er een Aktivia-tocht in Bavikhove met keuze uit afstanden variërend tussen 7 en 30 km en de bedoeling was om een afstand van maximum 14 km te kiezen.
Kristof die vlakbij de start woont kon pas in de namiddag dus zou ik samen met hem 14 km lopen.
Toen ik hoorde dat Dirk en Isabelle ook in Bavikhove gingen lopen maar dan in de voormiddag (30 km) was ik snel verkocht.
Ik stuurde een mail naar de organisatie om te weten of de wandeling van 30 km verdeeld was in lussen zodat ik eventueel na 1 of 2 lussen kon uitstappen. Dit bleek niet zo te zijn en na wat getwijfel besloot ik om toch al van 's morgens naar Bavikhove te rijden.

Het werd een aangename tocht, het zonnetje gaf warmte en algauw liepen we in t-shirt. Isabelle en ik hadden spijt dat we een lange broek hadden aangetrokken.
Even na 12u kwamen we terug aan het beginpunt, ruim 29 km op de teller in 2u48'. Best snel en ik was heel content dat het na een "plus-200-week" zo vlot liep.
We aten een taartje als aperitief, Dirk zelfs in een fantastische combinatie met een bord soep en daarna was het tijd om afscheid te nemen, Isabelle moest nog werken. Ik liep de Spar-winkel binnen en kocht enkele pistolets, cola, een groot blik bonen in tomatensaus (tja, ik eet dit graag), een rijsttaartje en een Starbucks Ice-coffee.
Ik smulde alles op en stond om 14u aan Kristofs deur om de volgende ronde aan te vatten.
We kozen voor de 10 km en genoten van de lentezon die nu nog meer warmte gaf. Kristof kende heel wat wandelaars wat best grappig was, de meesten riepen met een knipoog dat het wel een wandeling was en dat we niet persé hoefden te lopen.

Ik sloot af met een koffie met paaseitjes - daar doen we het dus voor - en kon tevreden terugblikken op een training van 14 km die er uiteindelijk 39 werd.

Vandaag heb ik een rustdag en morgen ga ik met mijn zus in de Gavers lopen.
Het weekend belooft alvast heel druk te worden, ik ga met acht dames op champagne-weekend naar Reims terwijl Philippe en de dochters ook een goed gevulde agenda hebben met een turnshow van Turnclub Jong Moorsele op zaterdag en een oudernamiddag van het Jeugd Rode Kruis op zondag.

10151721_10201833649739622_1621722604_n.jpg


Volgende week woensdag begin ik aan een reeks nachtdiensten, donderdag kom ik even op tv (Valkuil) en dan zijn we algauw eind maart.
De bedoeling was om op zaterdag 28 maart 2 x 25 km te trainen maar de plannen zijn veranderd. Loopvriendin Els uit Uikhoven komt op zaterdag bij ons logeren en op zondag gaan we dan samen naar Loos (Fr) voor een 6-uurs-wedstrijd.
Dit zal voor mij de laatste lange duurloop worden vóór het WK in Turijn. Qua organisatie is het daar elk jaar heel goed in orde, ik kijk er naar uit want er zal daar veel bekend volk rondlopen.
We gaan er alleszins een lap op geven in "la douce France", nu nog hopen op een lekker warm weertje en 't is helemaal in orde!

DSC02367.JPG


Up-date:
Minder goed nieuws vanuit Athene, ik heb geen lotje voor de Spartathlon.
Wat zijn de plannen nu? Wel, ik ga eerst het WK in Turijn lopen, ik wil minstens 192 km halen maar als het even kan ga ik voor 204 km. Met dit resultaat ben ik voor 2016 rechtstreeks geplaatst voor Sparta.
Als het kopke en de benen tegen Steenbergen nog goed zitten loop ik ook het BK 24 uur.

Nu Sparta niet doorgaat ga ik gans het zomerseizoen afstemmen op een snelle 100 in september. Niet zoals vorig jaar drie goede 100K's (3 x sub10 in 3 maand) maar 1 keer alles geven. De open race tijdens het WK in Winschoten lijkt me daar zeer geschikt voor!

Eén veldslag verloren maar de oorlog ga ik winnen!

17:47 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

06-03-15

136K

IMG_20150303_082406.jpg


Vrijdag weeral... Hier aan 't zeetje verloopt alles volgens plan, reeds drie marathons heb ik gelopen, telkens een stukje sneller, dat belooft voor morgen ;-)

IMG_20150306_130850.jpg


Maandag neem ik normaal altijd een rustdag maar toen Koen een stukje wou meelopen maakte ik graag een uitzondering. Ik schat dat we ongeveer 8,5 km liepen en nadien dronken Koen en Philippe een biertje in een... limonadeglas ;-) Dat probleem is ondertussen opgelost, we hebben sedert eergisteren echte Omer-glazen in onze studio!

Dinsdag liep ik 3 toeren van 14,4 km aan 9,2 km/u, Philippe liep er 2 daarvan mee. Toen ik na m'n derde toer thuiskwam stond er een warm bad klaar en namen we een sauna. 's Avonds kookte ik veggie vol-au-vent, wel grappig om dit klaar te maken zonder kip ;-)

IMG_20150304_181950.jpg


Op woensdagvoormiddag moest ik werken dus 's morgensvroeg naar huis gereden, gekookt voor de kinderen, vlug een was gedaan en dan terug naar zee met de trein.

IMG_20150305_152258.jpg


Gisteren kwamen Lut en Henk langs. Lut had er al meer dan 30 km opzitten met de fiets en fietste daarna de marathon met ons mee. We liepen gemiddeld 9,5 km/u en stopten even in Ravelingen om er iets te drinken alvorens de laatste 7 km aan te vatten.
We hadden zelfs een supporter op ons rondje van 14 km and guess what? Vandaag was hij terug op post en in mijn laatste ronde riep ik vriendelijk "tot morgen". Hij riep dat hij morgen terug op post zal zijn!
's Avonds was Philippe er terug en na een zwemmeke gingen we eten in Sassy's, een mooie afsluiter van een mooie dag :-)

IMG_20150306_123920.jpg


Vandaag ben ik opnieuw op pad gegaan voor een marathon en blijkbaar waren de vorige trainingen goed verteerd, ik haalde net geen 10 km/u, heel tevreden dus, morgen nogmaals.

IMG_20150306_115330.jpg


Ook leuk dat de driedaagse van de Panne hier vandaag start met een tijdrit, bij Cofidis waren ze nog volop de was aan het doen... ;-)

Tot nu deze week al 136K gelopen en met het mooi weertje in het vooruitzicht dit weekend komen er beslist nog een flink pak bij!

IMG_20150303_083221.jpg


IMG_20150307_182123.jpg


Up-date:
Vandaag ruim 50,5 km getraind, het ging heel goed. Deze avond zijn we dan een pasta gaan eten. Morgen een rustige 15 km.
De trainingsweek kan een succes genoemd worden, mission succesfull completed!

IMG_20150307_164009.jpg


IMG_20150307_155501.jpg

20:22 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

02-03-15

Klein berichtje

Foto0943.jpgStraks werken en vanavond trek ik richting Middelkerke om er een week keihard te trainen.
Om 18u30 staat er een eerste korte training op het menu en daarvoor krijgen we het gezelschap van een Gistelnaar, ik kijk er al naar uit.
Morgen wordt er een marathon ingepland, het zal zeker niet de enige worden deze week, de bedoeling is dat ik deze week evenveel kilometers ga trainen als het aantal dat ik op het WK in Turijn wil lopen.
Een etentje bij Sassy's (www.sassys.be) mag niet ontbreken en verder zal het er zeer relaxed aan toe gaan, trainen, zwemmen, sauna, slapen, eten...
Een verslag met foto's over deze trainingsweek mogen jullie begin volgende week verwachten!

06:59 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |