26-03-15

Lopen met een slaapkop...

IMG_20150325_102123.jpg


De laatste tijd geraak ik na m'n nachtdienst niet zo makkelijk terug in mijn dagritme. Als ik op woensdagochtend in mijn bed durf kruipen dan blijf ik in een omgekeerde wereld hangen... slapen overdag en zo fris als een hoentje 's nachts.
De oplossing hiervoor is na de laatste nachtdienst wakker blijven en zorgen dat die dag goed gevuld is want zodra ik me durf neer te vleien op de bank dommel ik weg en ben ik vertrokken om enkele uren te pitten.
Toen ik op maandagavond een SMS kreeg van Juan om deze week samen te gaan lopen was ik snel verkocht. Juan zat een beetje in zak en as toen zijn 100ste marathon die hij vrijdag in Bethlehem zou lopen in het water viel. We zouden hier in de buurt een tocht maken maar toen bleek dat er in Zingem een Aktivia-tocht georganiseerd werd viel de keuze op deze wandeling.
Algauw kwamen er nog een paar loopvrienden bij, Joeri en Dirk zouden meelopen. Jammer genoeg moest Dirk last minute afhaken.

IMG_20150325_084144.jpg


Nog vlug een koffie met een paasei (héhé, ik had het grootste) en dan op pad.
Ik was de enige van de drie met trailschoenen, blondjes zijn dom maar nu was ik wel de slimste. Op sommige stukken hadden mijn compagnons veel weg van onervaren schaatsers of waggelende eenden op de vele modderige paadjes.
We passeerden door de Slaapstraat wat heel toepasselijk was maar door de vertellementen van mijn maatjes kon ik gelukkig wakker blijven. Wie zegt dat vrouwen kunnen tetteren heeft deze beide heren nog niet samen gezien of gehoord.
Het werd een mooie tocht van 21 km in 2u06', niet slecht op een nat en modderig parcours.

Morgen krijgen mijn voeten een verwenbeurt bij de pedicure en de rest van de dag rustig aan :-)

Tot schrijfs!

08:44 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Slimme blondjes geraken t verst. Goed bezig na je drukke loop en werkweek. Ben al aan t aftellen tot ik ook weer meekan op activia.

Gepost door: veerle - jogginggirl | 26-03-15

Nog wen beetje geduld en je kan terug mee, Veerle. Na het WK wordt het hier wat kalmer, een minder stricte planning dus kunnen we veel op pad. Btw, ben je vrij in het weekend van 30 mei?

Gepost door: veerle | 26-03-15

Ik ben benieuwd naar je plannen en hou t dus vrij bij deze :)

Gepost door: veerle - jogginggirl | 26-03-15

De commentaren zijn gesloten.