07-01-12

Laatste Informatie Marathon Bergelen 14 januari 2012

1.JPGZaterdag 14 januari komt snel dichterbij en alles valt stilletjesaan in zijn plooi. Hieronder vinden jullie de belangrijkste informatie op een rijtje:

Start:
De start wordt gegeven om 8u00 stipt, verzamelen om 7u45 voor de laatste briefing aan de Poezelhoek in Gullegem (parking FC Gullegem, aan de Carrefour, parking oprijden).
Voor diegenen die niet de marathonafstand lopen kan er telkens aangesloten worden vanaf dit punt.

Uitdeling borstnummers:
Vanaf 7u30.

Bevoorrading:
Bevoorrading om de 3,3 km met water, sportdrank, cola, fruit, chocolade, repen en koekjes. Eigen bevoorrading (gellekes) kan steeds op de tafel geplaatst worden.

Kleedkamers en douches:
De douches van FC Gullegem staan enkel ter onzer beschikking NA de marathon. Kom dus in loopkledij af zodat we vlot kunnen starten.

Parcours:
Het parcours bestaat uit een eerste ronde van 2,6 km gevolgd door 12 ronden van 3,2999 km. 90% is onverhard maar goed beloopbaar. Eén strook van 200 meter ligt er momenteel erg drassig bij, hou hier rekening mee bij de keuze van de loopschoenen.
Het parcours is bewegwijzerd maar de eerste ronde wordt in groep gelopen omdat het om 8u nog donker en schemerig is. Diegenen die een hoofdlamp hebben mogen deze gerust meebrengen.
Kaartje parcours

Uitslag:
Er zal een uitslag gepubliceerd worden op deze blog (enkel voor diegenen die de volledige marathon liepen)

Foto's:
Wie foto's neemt mag ze gerust opsturen zodat we ze kunnen publiceren. We proberen uiteraard zelf ook enkele mooie kiekjes te maken.

Zijn er nog vragen of wil je er alsnog bij zijn dan kan je mailen naar Veerle Beernaert

Momenteel zijn er 14 marathonlopers ingeschreven en een kleine 20 kortere afstandlopers.

Na afloop gaan we met een 20-tal personen een hapje eten in de Kameleon in Heule, daarvoor moet ik wel reserveren dus ontvang ik graag een mailke indien je er bij wil zijn.

Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind en tot zaterdag!

10:29 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

veel plezier Veerle, ik had er graag bijgeweest maar 't past jammer genoeg niet.

Gepost door: Peter | 09-01-12

't Is nogal een organisatie geworden hé! :-) Héél véél plezier in ieder geval, maak er een toffe dag van! Wij kunnen er helaas niet bij zijn, maar wie weet komen we elkaar gauw op een ander loopevent of zo tegen! Groetjes aan de bende!

Gepost door: Ruth | 09-01-12

De commentaren zijn gesloten.