30-08-10

Lang geleden...

sirene.JPGJaja, 't is weer van dat... veel te lang geleden dat ik nog eens iets publiceerde. Mij verschuilen achter allerlei cliché's doe ik al lang niet meer. Het bloggen heeft zijn beste tijd gehad. Twitteren en facebooken zijn momenteel "hot" maar wie weet vinden ze straks nog iets anders uit.

 

Na de Trail Ubaye Salomon werd het lopen wat teruggeschroefd, noodgedwongen weliswaar. Het einde van onze vakantie in de Alpen verliep niet zonder slag of stoot. Op de terugrit vielen we in panne langs de autostrade ter hoogte van Lyon. Gelukkig bestaat er zoiets als een reis-bijstandsverzekering genre touring want die rekening van het hotel in Lyon inclusief sleepkosten voor de wagen en een eersteklas ticket voor 6 personen op de TGV zou ik niet graag betalen Verrast Eénmaal thuisgekomen werd het improviseren want onze bagage zat nog in de wagen en de kinderen moesten de dag na thuiskomst op kamp vertrekken. Regenjassen, stapschoenen, bikini's werden vlug bijeen gezocht. Gelukkig ben ik met dergelijke zaken nogal vooruitziend. Als ze ergens een regenjasje of tas vol spullen krijgen van de nichtjes dan ben ik nogal "hamsterig" en gooi niet gauw iets weg.

 

Diezelfde dag vertrokken Frank en ik voor een onstpannend weekendje naar Chevetogne. Zo eens zonder kinderen rondlopen is zalig alhoewel ik telkens blij ben om ze terug te zien. Op weekend reden we met onze fiets naar Durbuy heen -en terug goed voor een kleine 70 km bergop en bergaf, pffff. Verder hebben we heerlijk getafeld, gewandeld en ook veel geslapen. Sommige mensen krijgen enorm veel goesting om te snoepen of te eten als ze in stress-situatie's terechtkomen maar bij Frank en ik is het juist het omgekeerde. We krijgen geen hap meer door onze keel en zo waren we enkele kilo's vermagerd. In Chevetogne hebben we dit ruim goed gemaakt met voor Frank nog enkele kilo's bij zijn startgewicht van vóór onze vakantie Knipogen

 

De laatste week van augustus trekken we dan traditiegetrouw een weekje naar de kust en dat er daar nu net op zondag 22 augustus een loopwedstrijd doorging was mooi meegenomen. Er waren heel wat facebookers aanwezig. Sommigen kozen voor de 5 of 10 km maar de meesten gingen voor de 10 mijl. Ons Marie ging na Kortrijk Loopt waar ze verkeerdelijk in de uitslag stond als Lagae Marie-Jeanne nog eens haar kans wagen op de 5 km. Na 33' liep ze over de eindmeet. Groot was haar verbazing toen ze nadien haar naam zag staan in de uitslag: Lagae Marnix! Ik denk dat Frank stiekem droomt van een zoon want het was hij die ons Marie ingeschreven had.

 

Ikzelf liep de 10 mijl in 1u27'. Nadien werd er verbroederd tussen pot en pint met: Katrientje, Manou, Gert, Nico, Christ, Jogginggirl, Niels, Nathalie, Dave, Rebecca, Lustje, Debbie en de rode lopers, Frank en de kids, Herman, Martine, Kristof... Koen VS stond langs het parcours om ons aan te moedigen. Nadien zijn we met 12 man nog een hapje gaan eten in de Toogoloog, echt een aanrader. We gaan daar zeker nog eens terug.

De rest van de week werd er niet veel uitgespookt buiten nu en dan een stukje te gaan joggen en tijd te nemen om enkele boeken te lezen.

 

Nog enkele dagen en de dagelijkse routine is er terug: de kinderen naar school, zelf terug gaan werken (wel ietsje minder vanaf nu want ik neem een tijdje tijdskrediet en ga halftijds werken)... Of er meer tijd zal zijn om te bloggen betwijfel ik want ik heb nog duizend en één zaken te doen Knipogen

 

 

15:34 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

leuk, een wedstrijd uitlopen met een erg mooie tijd en dit zonder één inspanning ... ik moet beter zijn dan ik dacht ;-)

marnix

Gepost door: marnix | 30-08-10

Goed dat je wat zaken spaart. Er wordt al zoveel zo maar weg gekieperd. Da's zonde!!

Gepost door: Tiny | 30-08-10

Tijdskrediet moet ge pakken om te rusten hé ... niet om van alles te doen :-)

Gepost door: Koen | 01-09-10

Zo'n maandelijkse update is toch ook goed ? Met wat meer trainen en minder bloggen is helemaal niets mis mee.

Gepost door: Bjorn Paree | 01-09-10

De commentaren zijn gesloten.