24-04-09

Time flies...


De weken vliegen voorbij. ’t Is net of ik gisteren nog aan de vooravond van de marathon van Rotterdam stond.
Dit weekend staan er een aantal minder leuke karweitjes op het programma zoals de winterkledij van de kinderen sorteren, wassen, strijken en... poetsen. Onze poetsvrouw is volgende week in verlof zodat ik het zelf mag doen. Werken in de tuin is er ook bij maar als het weer meezit vind ik dit wel een aangenaam karwei.

Onze nieuwe tuinmeubelen ben ik woensdag gaan ophalen.
Daar hangt nog een leuk verhaaltje aan vast. Onze tuintafel bestaat uit 3 granieten bladen van elk 34 kg, reken daarbij een onderstel van 18 kg en je komt algauw aan 120 kg. De winkelbediende laadde alles met veel moeite in onze wagen - de hoofdsteunen vooraan moesten zelfs verwijderd worden. De kassierster zei nog tegen mij: “laat dat maar mooi in de wagen zitten tot uw ventje thuiskomt”. “Jaja”, zei ik. Louise, die mee was, trok een oog naar mij en toen we thuiskwamen zijn we eraan begonnen. Het moeilijkste was om de 3 bladen op hun plaats te krijgen maar ’t is gelukt. Toen Frank thuiskwam van zijn werk stond alles mooi te glimmen.
Ik denk niet dat onze tafel ooit zal wegwaaien, al passeert er een orkaan in Bissegem.

Er komt nu ook schot in de zaak voor onze bouwvergunning. Onze aanvraag staat op de agenda van dinsdag dus als alles een beetje meezit dan hebben we tegen begin mei onze vergunning.
De tuinaannemer is ook langsgeweest en de offerte voor het schilderwerk mogen we binnenkort verwachten. Hopelijk kunnen we tegen het verlof al genieten van onze nieuwe tuin.

De eerste week na Rotterdam telde ik 10 loopkilometerkes, verleden week 20 en deze week hoop ik om aan 40 te geraken. ’t Is wel niet de bedoeling dat deze trend zich nog 7 weken doorzet want zolang is het nog tot aan Rondje Voorne.

Op mijn programma tot dan staan er nog 3 loopwedstrijden:
* Op 10 mei (moederkesdag) in de voormiddag loop ik samen met Frank de Koppelrun in Wevelgem. Het is de bedoeling om als koppel te starten en aan te komen, de traagste bepaalt dus de eindtijd. Het parcours bedraagt 5,5 km en de volledige winst gaat naar Kom Op Tegen Kanker, een organisatie die me nauw aan het hart ligt.
* De volgende wedstrijd wordt de Leffe Rembert Corrida (10 km) in Torhout op 15 mei waar we uitgenodigd zijn door ultra-marathonman Koen VS.
* Als laatste wedstrijd is er dan Kortrijk Loopt op pinkstermaandag 1 juni waar ik 11 km ga lopen.
Zoals jullie merken zijn dit dus allemaal korte afstanden. That’s not my cup of tea, geef mij maar het langere werk maar bij deze 3 wedstrijden primeert het sociale. Er bij zijn geeft al de nodige voldoening.

WEBLOGHARELBEKE31 1Morgen is er nog de Eurojogging in de Gavers. Drie jaar geleden werd daar de allereerste weblogloop georganiseerd met zelfs een delegatie uit Nederland met Ronald en Petra. Verleden jaar dan waren we met een nog grotere delegatie uit Nederland met Bjorn, Petra, Eric, M@urice, Ronald, Ronnie en Yana, Koen Dutchrunner,... en heel wat Belgen uiteraard, te veel om op te noemen (zie foto). Toen zaten we in Saint-Sauveur op het allereerste weblogweekend.
Dit jaar kunnen Frank en ikzelf jammergenoeg niet deelnemen omdat we eens een kijkje gaan nemen in een sportschool in Brugge. Ik weet wel dat er enkele bloggers aanwezig zullen zijn waaronder Renate Runswimgirl.

Zo, ’t ging een kort berichtje worden maar eens ik op dreef ben... Ik post de laatste tijd maar gemiddeld 1 berichtje per week dus ’t is normaal dat het dan wat langer wordt.

Aan alle( marathon)lopers die dit weekend ergens gaan lopen: veel suc6 en aan iedereen een prettig weekend!

19:25 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

jawadde was die bouwvergunning nodig voor de tafel??

Gepost door: geert | 24-04-09

Met zo´n druk leven kan ik me voorstellen dat de tijd vliegt. Als los zand door je vingers!!

Gepost door: Tiny | 24-04-09

Zware tafel ... is wel nodig wanneer je er een bak bier op neerploft . En ook goot genoeg om alle flessen op te schikken .
Veel succes met de "extreme make-over " , spannende en prettige vooruitzichten .

Gepost door: Kristien en ivan | 25-04-09

Sterk bezig daar! Ik hoop dat die sparren al verdwenen zijn, dat gaat genieten zijn van zo'n nieuwe tuin!

Gepost door: Wendy | 25-04-09

Het is daar al heel druk geweest bij jullie,eenmaal alles achter de rug zijn zal je dan blij zijn om ervan te kunnen genieten.

Gepost door: anita | 25-04-09

ultrarunning, is dat lopen met 50 kg op je rug ?
Jawadde, sterk van jullie hoor, en die koppelrun : 'k kende die nog niet, even zien of Roeland weer loper wil worden (ligt nl. stil voor de moment)

Gepost door: jogginggirl | 25-04-09

De commentaren zijn gesloten.