13-03-09

Vrijdag, de dertiende...


kerstloopDe zwaarste trainingsweken komen er aan en net nu heb ik een zware werkweek deels achter de rug. Op dinsdag, woensdag en morgen moe(s)t ik om 7u beginnen. Maandag en gisteren werkte ik van 8 tot 16u30 en als sluitstuk mag ik zondag om 6u optrekken. Zes dagen op zeven dus maar volgende week is het iets rustiger met 2 vrije dagen.

Morgenavond is er een groot turnfeest van de club van ons Marie maar deze morgen is er iets in haar nek geschoten en nu zit ze hier huilend naast me in de zetel. Ze kan haar hoofd onmogelijk draaien. Ik zal straks de fysiotherapeut opbellen maar volgens mij zal ze haar optreden mogen vergeten. Weken heeft ze ervoor getraind, ’t is normaal dat er dan veel traantjes vloeien, hé. ’t Is de schuld van vrijdag de dertiende, roept ze me net toe.

Deze week was er blijkbaar enkel slecht nieuws te rapen ten huize Spencer want iemand uit de heel dichte familie moet volgende week vrijdag onder het mes. Hopelijk komt alles in orde.
Een goede gezondheid is het allerbelangrijkste in het leven. We maken ons als loper soms zorgen over doelstellingen die niet gehaald worden maar we zouden gewoon blij moeten zijn dat we kunnen sporten en niet ernstig ziek te bed liggen.

Op de weblogtraining volgende week zullen Frank en ikzelf elk 1 toer meelopen. Voor de rest staan we in voor de logistiek. Jogginggirl Veerle heeft ook al toegezegd om een handje te helpen en Anja Acke zal present zijn op de bevoorradingsposten, waarvoor al een grote merci op voorhand.
Onze dertiger van volgende week wordt bijgevolg op dinsdag gepland. De laatste 2 weken zal er weliswaar nog getraind worden maar de intensiteit zal stilletjesaan verminderen – tapering-off heet dat dan...

Zondag is er ook nog een oudersfeestje van de jeugdbeweging met BBQ en nadien optredens van de verschillende groepen. Ik zal er jammergenoeg niet bij zijn, bibi moet werken. Frank heeft alvast één voordeel: hij hoeft niet te koken...

09:35 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Bijna klaar voor de grote klus die marathon heet. Ik zie je volgende week zondag!! Ik kijk daar naar uit.

Gepost door: Tiny | 13-03-09

Ocharme jouw dochter, hopelijk kan ze snel geholpen worden, dat doet verschrikkelijk veel pijn hé. Heel veel groetjes en hopelijk volgt er een iets rustigere week.

Gepost door: Wendy | 13-03-09

13 als dat maar goed gaat :) wel een onwijs gaaf shirt!!

Gepost door: RunningRonald | 13-03-09

k'zag het aankomen , het liep allemaal op wieltjes . Zelfs de buienradar klopte bijna perfekt . Verzorg jullie allemaal goed en kom in 1 stuk naar de weblogtraining .

Gepost door: Kristien en ivan | 13-03-09

13 brengt geluk !! tot volgende week ! en lief van Veerle en Anja voor de hulp , mercie trouwens voor alles !!

Gepost door: Katrien | 14-03-09

voordeel voor Frank 'k weet niet of het alleen voor Frank een voordeel is ... vergeet niet dat een ware Spencer geen vrijdag de 13de nodig heeft om iets voor te hebben hé ...

Gepost door: geert zelf | 16-03-09

Ik hoop dat Marie intussen aan de beterhand is en sterkte aan je familie he !

Gepost door: jogginggirl | 16-03-09

Heftige dagen ; sterkte gewenst !

Gepost door: Bjorn | 17-03-09

Mooi Hele mooie blog....zal me er geregeld aan komen vergapen denk ik...succes met de training

cisse en fie

Gepost door: sofie | 26-03-09

De commentaren zijn gesloten.