14-11-08

Kalmer aan...


kerstcorrida deerlijkNu het terug wat drukker wordt op het werk (veel zieke mensen) en al mijn verlofdagen opgesoepeerd zijn is het tijd om de gashendel een beetje terug te draaien.
Er zijn genoeg klusjes en werkjes te doen in een gezin van zes zodat ik me in alle geval niet ga vervelen.

Doordat Marie op inactief staat komt er een zee van tijd vrij. Een normale week bij haar omvat 11 uren sport (9u turnen en 2u atletiek). Niet dat we 11u per week langs de kant staan om te kijken maar 't is vooral het "transport van en naar" (of hoe noem je zoiets) dat veel tijd in beslag neemt.

De hele week al voel ik me slapjes, ik heb een hoest die maar niet beter wordt en de collega's op het werk vertelden me gisteren dat ik er versleten uitzie.... Dit is natuurlijk de spreekwoordelijke druppel...., op het werk wil ik er goed uitzien, hé:-)

Voor wat betreft het lopen zal ik me beperken tot 2 maximaal 3 trainingen per week. In het begin van de week zal ik proberen om een uurtje te lopen maar lukt het niet dan maak ik daar geen probleem van. Op donderdagavond staat de training met Joggingclub Wevelgem op het programma terwijl ik op zondagmorgen normaal met de Gavertrimmers loop. Als ik niet uit mijn bed geraak dan kan ik nog altijd op zondagnamiddag er eens op uit trekken om te lopen.
Dit zelfbedacht schema (noem het gerust een soort winterslaap) wil ik aanhouden tot na de Kerstcorrida in Deerlijk. Op deze corrida (15 km) ambieer ik niet echt een eindtijd. Met een goeie 10 km/u zal ik al tevreden zijn.
Op 11 januari volgt dan de halve marathon Louis Persoons in Genk waar we met een ganse bende Gavertrimmers en de kinderen naartoe trekken. We maken er een gezellig weekendje van en ik hoop om op dit zwaar parcours onder de 2u te lopen.
Vanaf dan is de winterslaap gedaan en begint het trainen voor de marathon van Rotterdam. We zien wel waar we daar uit komen.

Wekelijks 1 of 2 blogberichten moeten ook voldoende zijn. Ik schrijf liever één langer bericht met enkele "fait-divers" dan meerdere korte nietszeggende berichtjes. Ik denk niet dat er veel lezers geïnteresseerd zijn hoe het hier in ons modale gezinnetje aan toe gaat tenzij er ene van de trap dondert natuurlijk:-)

Op Facebook zal ik wel dagelijks te vinden zijn; 't is meestal gemakkelijker om iets met een one-liner te zeggen en gewoonlijk volgt er onmiddellijk respons. Je steekt er ook zoveel of zoweinig tijd in als je zelf wil.
Straks vertrek ik naar Decathlon; ik ga voor de "fun" Maartens logo eens op een t-shirt zetten. 't Is niet de bedoeling om dit te commercialiseren, hoor maar ik hou me daar gewoon graag mee bezig.

Voila ze, ik had een iets korter bericht in gedachten maar eens ik op dreef ben....

09:22 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Rustperiode's De meest recreantlopers denken het hele jaar door in vorm te moeten zijn. Af en toe moet er eens rust op het programma staan1 Hoor wie het zegt;-)

Gepost door: Tiny | 14-11-08

Ben benieuwd naar die t-shirt :-))

Gepost door: Stofke | 14-11-08

t-shirt 'k heb me vorig jaar 2 van die t-shirts aangeschaft, en ze zijn echt wel van een goeie kwalitiet. Tot in Deerlijk!

Gepost door: Koen | 14-11-08

@ Stofke Er staat al een klein fotooke hiernaast, voor een grote foto zie Facebook bij Frank - Philippe (ik geraak niet meer ingelogd).
Ik had nog een wit t-shirt liggen maar misschien zou het ook mooi en opvallender zijn op een blauw t-shirt met wit logo en blauwe letters.

Gepost door: Spencerwoman | 14-11-08

Ben terug ingelogd en nu staat de foto op mijne Facebook!

Gepost door: Spencerwoman | 14-11-08

"kort" bericht Ja, nu je het kalmer aan doet op sportvlak (wijs besluit overigens, altijd naar je lijfje luisteren) heb je véél tijd om te bloggen he. Dat T-shirt is wel mooi geworden! Geniet van je relatieve rustperiode!

Gepost door: Julie | 14-11-08

Inderdaad, een winterslaapke kan geen kwaad! Geniet er maar een beetje van en misschien zie ik je wel in Genk!

Gepost door: Wendy | 14-11-08

tijd ... blij dat ik niet de enige ben die korte postjes ambieert maar er niet in slaagt ... soigneert u hé meiske, enals ge écht ne keer veel tijd over hebt, zoek dan maar ne keer mijn profiel op facebook op ... ;-)

Gepost door: geert | 14-11-08

rust Een rustperiode hebben we allemaal wel eens nodig hé. En tis nu de juiste periode hé. Wat kalmer aan doen en je terug lekker voelen is de boodschap.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 14-11-08

EEn beetje gas terug mag best en beterschap natuurlijk en Rotjeknor gaat geweldig worden.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 14-11-08

mooi shirt ! en nu je toch aan 't strijken bent...

Gepost door: jogginggirl | 14-11-08

eerst nog een knal inspaning op het judotornooi zondag te Lendelede en dan heb je inderdaad wel wat rust verdiend !!iK BEN BENIEUWD!!!!wE DUIMEN IN IEDER GEVAL

Gepost door: hilde | 14-11-08

@ Hilde en familie Jullie hebben nog een fleske tegoed en na zondag is 't voor mij genieten van een kalmere periode en nu en dan een glaasje drinken...

Gepost door: Spencerwoman | 15-11-08

Geniet van je winterslaapje maar zo 'n diepe slaap zal het wel niet worden denk ik jou kenende, ps we komen met de Flackskes ook naar Deerlijk :-)

Gepost door: Katrien | 15-11-08

De commentaren zijn gesloten.