15-10-08

Handigheidje en weblogtraining voorjaar 2009!


Rechtsboven kan je nu via het intikken van een trefwoord zoeken op mijn blog.
Dit vind ik zelf een handigheidje. Ooit heb ik bevoorbeeld eens gesukkeld met de hamstrings maar wanneer dit nu juist was kon ik me met de beste wil van de wereld niet meer herinneren. Bij het intikken van "hamstring" zie je via Google alle berichten verschijnen waar het woord "hamstring" in voorkomt.
Daarnaast kan je gewoon op Google zoeken door het vakje "web" aan te vinken.

weblogloop3Dan iets totaal anders. In navolging van de weblogtraining in Mol zouden wij – de familie Spencer – een weblogtraining inrichten aan de kust. De datum die daarvoor uitgekozen werd is zondag 22 maart 2009.
De halve marathon van Suis valt de week ervoor en voorlopig zijn er op deze datum geen grote loopwedstrijden in Vlaanderen en omstreken.
Er zal de keuze zijn uit verschillende loopafstanden zoals in Mol maar uiteraard is het nog vroeg om alles nu al vaste vorm te geven. Ook de nietlangeafstandsweblogloper (wat een woord) mag niet vergeten worden zodat we ook een korte afstand zullen aanbieden.
’s Middags zouden we allen samen een hapje eten (vrijblijvend). In de namiddag kunnen diegenen die het wensen nog een plonsje nemen in.... (neenee, niet in de zee alhoewel er daar in Mol enkele ijsberen waren...) het zwembad en even relaxen in de sauna.
Belangrijk is dat de datum gekend is zodat men deze alvast in de loopagenda 2009 kan inplannen.
Voor de nietlopende gezinsleden of kinderen is de kust ook ideaal zodat “onze supporters” zich eveneens niet zullen vervelen.
Concrete afspraken en gegevens over deze training zullen pas volgend jaar bekend gemaakt worden maar de datum ligt alvast vast! Hopelijk kunnen we terug kennismaken met heel wat oude en nieuwe bloggers op die dag.
Doei.

13:42 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

We zijn al met 5! Er is al enige interesse via Facebook, wie volgt er nog!

Gepost door: Spencerwoman | 15-10-08

ontbreken dat kan niet hé ... count me in!

Gepost door: Koen | 15-10-08

ik twijfel nog. Maart wordt een drukke werkmaand en dan is het ook nog schipperen tussen Sluis en deze training, want twee weekends achtereen naar het (voor mij verre) West-Vlaanderen rijden, krijg ik hier ook niet verkocht. 'k Zie nog wel.

Gepost door: Ruthje | 15-10-08

Wij proberen niks te missen. Uiteraard is het nu nog wat vroeg om definitief ja te kunnen zeggen, maar ik ga ervan uit dat dit moet lukken!

Gepost door: Homer | 15-10-08

agenda Ik noteer deze datum in mijn agenda!!! Ik zal proberen om erbij te zijn :).

Gepost door: sandra | 15-10-08

Ik ben eens een beetje gaan kijken op de webloggen van de mensen die mij zo meelevend hebben gesteund in een reactie op mijn bizarre verhaal van afgelopen zondag. Altijd fijn als er zoveel mensen reageren.
Het is natuurlijk moeilijk te zeggen wanneer iemand een hypo heeft, de een voelt zich niet goed bij een waarde van onder de 3 en een ander voelt zich bij 2 nog best goed. Maar zo onder de 3 begint er over het algemeen toch wel iets te kriebelen.
Bedankt voor je reactie en hopelijk zullen wij de belevenissen van jou en je sportieve gezin nog vaak kunnen lezen en zullen we elkaars weblog nog vaak bezoeken.

Gepost door: Geert Kuijpers | 15-10-08

Yep ik zie dat ook zitten, eventueel met kindjes (jullie ook ?)

Gepost door: jogginggirl | 15-10-08

moet lukken normaal maar tis nog ver af hé :-)

Gepost door: Katrien | 16-10-08

Normaalgezienwel Als alles normaal verloopt (is bij meestal een toestand die zelden voorkomt) zal ik er zeer gaag bijzijn.

Gepost door: etienne | 16-10-08

noteer mij en waarschijnlijk Myriam maar Betty,ik kom zeker en als er iets bij is van niet meer dan 15 km,mijn vrouwke ook,ik ga het nu onmiddelijk in mijn dagboek zetten op blog!
Tot dan http://www.bloggen.be/funrunner/

Gepost door: Patrick | 16-10-08

Het staat genoteerd!

Gepost door: Wendy | 17-10-08

Het is nog wat te vroeg om dat nu al te bevestigen, maar de datum staat al zeker genoteerd en mijn vrouw gaat graag naar het zeetje. Dus de kans zit er in. Wanneer moeten we ten laatste bevestigen?

Gepost door: Gert | 18-10-08

Aaaaarch... dat is net het weekend dat m'n AV het jaarlijkse AVA-Weekend organiseert. Het wordt dus errug lastig voor mij.

Gepost door: Bjorn Paree | 20-10-08

De commentaren zijn gesloten.