24-09-08

Eventjes reclame maken....


Het webteam van de Gavertrimmers bestaat uit enkele "bollebozen" die de site heel up-to-date houden met sedert enkele weken een leuk handigheidje. Als je doorklikt naar "uitslagen" dan kan je een Gavertrimmer selecteren en dan verschijnen alle uitslagen die deze persoon als Gavertrimmer liep (en die Rony in de archieven kon terugvinden). Volgens bepaalde bronnen is Rony daar nog steeds mee bezig en is het niet uitgesloten dat er in de toekomst nog meerdere uitslagen zullen verschijnen.
Persoonlijk vind ik dit heel handig. Je kan immers zien hoe je evolueerde (of degenereerde) gedurende de jaren.

Deze morgen was ik eventjes nieuwsgierig naar de uitslagen van ons aller Frank en wat bleek: hij is een meester in het maken van progressie :-)

progressie FrDoor zijn iets mindere conditie van de laatste weken kreeg hij al een aanbieding om in Kuurne tussen 2 mooie madammen te lopen namelijk Katrien en Runswimgirl. Katrien zal Runswimgirl immers in Kuurne hazen op haar eerste halve marathon.
Tot enkele dagen geleden ging Frank niet van start gaan in Kuurne maar nu zie ik dat Kuurne terug op zijn planning staat voor 2008 (als laatste wedstrijd in 2008).
Nu nog enkel beslissen met wie hij zal meelopen; de keuze tussen 2 madammen voor de prijs van één zal misschien nog niet gemakkelijk te maken zijn....
Nog even vermelden dat de uiterste datum van de voorinschrijvingen 28 september is voor Rapper dan een Ezel (dit stond verkeerd vermeld op de blog van frank).

Terug naar de website van de Gavertrimmers.
Op het forum van de site kan je terecht (ook als niet-Gavertrimmer) om van gedachten te wisselen over bepaalde onderwerpen zoals wedstrijden, trainingen....
Altijd leuk als je een dertiger wil trainen en niet alleen wil lopen dan kan je een oproep doen voor wat gezelschap. Om te carpoolen naar bepaalde wedstrijden wordt het forum ook gebruikt.

Nog iets interessants dat ik iedereen kan aanraden is het "trainingslogboek" dat je kan downloaden. Dit jaar heb ik hiervan voor het eerst gebruik gemaakt en 't is echt een aanrader. Je kan er elke training in noteren, je wedstrijden, het gebruikte paar schoenen (zo weet je perfect je gelopen km's met je verschillende schoenen), je krijgt overzichtjes en grafieken van je week -en maandtotalen en nog zoveel meer.
Het jaar is nu wel bijna om maar tegen eind dit jaar zal het loopdagboek 2009 gratis te downloaden zijn. Ik zou zeggen hou de site in de gaten...


Voor de "trage verstaanders": Frank Spencer = Philippe Lagae en in de wedstrijdtijd van Frank op de 10 km is er een fout geslopen :-)

10:16 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

het leek me al een absurd trage tijd op die 10 km voor je ventje!
Het trainingslogboek van die site is inderdaad heel goed, gebruik het ook sedert begin dit jaar.

Gepost door: Ruthje | 24-09-08

10 km ik dacht al aan een wandelwedstrijd ...

Gepost door: Koen | 24-09-08

Ik gebruik dat logboek nu ook het 2de jaar en vree content van. In Aalter start ik ook achteraan, we zien wel waar we eindigen...

Gepost door: Stofke | 24-09-08

ha, ik dacht al dat die 10 km zo snel was :)
Vorig jaar was Frank op schok met de Veerles nu weer met 2 andere vrouwen... Den achterklap zal weer hoogtij vieren :)
En die site vd gavertrimmers is idd heel goed ! Schoon werk daar !

Gepost door: jogginggirl | 24-09-08

logboek ik gebruik het ook al voor de 3de jaar

en daarnet heb ik de eerste keer gaan lopen na mijn reis --> mijn tijd in kuurne zal wel een minuut of 5 meer zijn dan gedacht :-(
ik ga al blij zijn als ik tussen u en Frank kan eindigen

Gepost door: Nico | 24-09-08

site gavertrimmer De site staat ook bij mijn favorieten: en het trainingslogboek gebruik ik ook (al 2 jaar). Een pluim voor het team die de website onderhoud en up-to-date houdt!!! Schitterend!

Gepost door: sandra | 24-09-08

HARELBEKE 6,5 km zaterdag geen zin om mee te doen ? op zaterdag 6,5 km voor de vrouwen op de zandberg in harelbeke om 17u ?
renate

Gepost door: runswimgirl | 24-09-08

Bedankt voor de tip Betty, kende de site nog niet!
Grt

Gepost door: Wendy | 24-09-08

Bedankt Veerle en het foutje in de uitslag is ondertussen al rechtgezet!

Gepost door: Rony | 24-09-08

beankt Betty ik kende die erg nuttige site niet!
Zo zie maar weer,tips uitwisselen is erg leerrijk! Daar zijn we toch lopers onder alkaar voor!

Gepost door: patrick aerts | 25-09-08

k'zal maar wat schoenen bijkopen want volgens het logboek , sedert deze morgen in gebruik , is ee grote voorraad geen enkel probleem . Het logboek ziet er alvast heel wat professioneler uit dan mijn eigen spread-sheetjes . Bedankt voor de info .
Ivan

Gepost door: ivan | 26-09-08

Dat is inderdaad een progressie om U tegen te zeggen. Bedankt voor de tip, ik ga direct eens kijken.

Gepost door: Herman | 28-09-08

blog veranderd http://www.bloggen.be/funrunner/

Betty mijn nieuw blog nog een beetje in de maak!

Gepost door: Patrick | 28-09-08

De commentaren zijn gesloten.