28-04-08

Schitterend PR in schitterend weekend!


weblog_stsauveur
Na een dagje werken, jaja 't is weer van dadde, kan ik eindelijk wat tijd vrijmaken om een berichtje te posten. Als ik een verslag wil schrijven over alle leuke dingen van het voorbije weekend dan wordt het een heel lang epistel en zo heb ik besloten om het wat beknopter te maken.
Vrijdagavond werd het een gezellige avond na de kaas, sushi en wijnproeverijtjes. Nadien lag ik wel nog wat te piekeren in bed over de rest van het weekend; of alles wel goed ging verlopen.

katrien en veerleDe volgende dag trokken we dan richting Harelbeke voor de Eurojogging.
Twee jaar geleden was dit mijn allereerste wedstrijd en liep ik in een tijd van 1u 17’ 23”. Het was de bedoeling om hier een minuut of 10 vanaf te doen. Het parcours was wel hertekend omwille van de grote werken in de Gavers en uiteindelijk bleek de afstand iets korter.
Het was warm, heel warm maar twee jaar geleden hadden we ongeveer dezelfde temperaturen. De laatste kilometer van elke ronde (3) liep langs het water en daar stond er wel een strak windje. Maar het was een plezier om alle bloggers te zien supporteren langs de kant; jongens, dat deed echt deugd, bedankt.
Op mijn Garmin kon ik niet echt vertrouwen; ondanks het feit dat ik een constant tempo liep zat er nu en dan een kilometer in van meer dan 6 minuten en de volgende kilometer was er dan weer ene van 5 minuten 20”.
De eerste ronde had ik 3,95 km, de volgende 3,7 km en de laatste 3,6 km.
Ik had weerom problemen met het drinken. Dat gaat dus echt niet om al lopende te drinken. Bij de laatste drankpost liep Katrien van de Gavertrimmers bij mij. Guido, haar man, volgde op de fiets en riep mij toe: niet stoppen om te drinken, niet wandelen. Ik zal het waarschijnlijk nooit leren. Nu ja, bij een marathon maakt het eigenlijk niet zoveel uit om eventjes te stoppen.
De laatste ronde liep ik helemaal alleen en aan kilometer 11 kreeg ik het eventjes lastig maar even verderop zag ik terug de bloggende supporters of moet ik zeggen de supporterende bloggers en ’t ging op slag stukken beter.
Ik kon finishen in een tijd van 1u 04’ 28”, dit wil zeggen dat ik mijn PR met net geen 13 minuten kon verbeteren. ’t Was ook pas mijn tweede wedstrijd over deze afstand maar ik ben toch supercontent.

Nadien werd er nog wat nagekaart om dan in colonne terug naar Saint-Sauveur te rijden om te genieten van een lekkere BBQ. De 2 Veerles, Jogginggirl en mezelf, waren de twee braders van dienst. En gegeten dat er werd, de 15 kg vlees werd volledig verorberd.

De volgende dag werd er in Ellezelles nog gespeurd naar monsters en heksen en na de “tosti’s” en “speciale-hot-dog Saint-Sauveur” was het tijd voor den opkuis.
Toen was het tijd om afscheid te nemen van onze Noorderburen. ’t Was leuk, ’t was prachtig, een weekend om te koesteren....
Nog enkele sfeerfotootjes.....

ss16ss15


ss11ss10


ss13ss14


ss5s s 1


ss7ss17


ssss3


weblogharelbeke32

20:41 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Leuk Leuk! Mama, het was zoooo leuk op dat weekend, ik wou gerust nog een weekendje blijven. Lekker eten, leuk speelplein, fantastisch gewoon!

Gepost door: Louise | 28-04-08

miljoen keren bedankt voor het vele werk dat jij en Philipe verzetten ! 't was echt heel erg tof ! En terwijl het nu aan 't gieten is, kunnen we rustig genieten van de zonnige fotookes en nagenieten van de blogskes. Hier en daar een spontane lachbui.. Ook de kindjes hebben zich prima geamuseerd. Nog nen keer BRAVO voor de prima organisatie !!!

Gepost door: jogginggirl | 28-04-08

Super Geweldig....voor de zoveelste keer. Het was onbeschijflijk leuk. Bij het kijken naar de foto's schieten we weer in de lach...
Nogmaals dank Veerle en Philippe!!

Gepost door: Petra | 29-04-08

Een groot feest zeg en wat een weekend.
En jullie zijn toch niet wezen zeilen! als ik de groepsfoto goed bekijk ;-).
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 29-04-08

reactie Ook jij natuurlijk hartelijk dank voor alles.
reactie heb ik al geplaatst bij Frank.

Veerle van harte met de behaalde mega Pr !
Is het mogelijk om de foto van mij met biertje naar mij te sturen via mail?

Gepost door: koen | 29-04-08

super!! hoi Betty!! het was geweldig. De meijertjes hebben zich uitstekend vermaakt. Onwijs bedankt voor de perfecte organisatie!!! Tot de volgende keer!!

Gepost door: Ronald | 30-04-08

Thanx voor een fantastisch weekend !! De lat voor 2009 ligt hoog.... HEEL HOOG !! Prachtige foto's !!

Gepost door: Bjorn Paree | 30-04-08

Chapeau!! en bedankt Veerle voor alle inspanningen, voor en achter de schermen! Tot weerziens.

Gepost door: Jan Schockaert | 01-05-08

Wow, jullie hebben een superweekend gehad. Ik heb wat gemist.

Gepost door: Emile | 02-05-08

En niet te vergeten En niet te vergeten, schitterende foto's van een feestelijk weekend.

Gepost door: Lodewijk | 02-05-08

De commentaren zijn gesloten.