24-01-08

Lappenmand


RIBBENNu Frank terug op de goede weg lijkt is 't Betty die in de lappenmand ligt.
Zaterdag ben ik met Louise mee gaan trainen in de judoclub van Gullegem.
't Moest weer allemaal rap, rap gaan en toen ik in de kleedkamers kwam zag ik dat ik mijn sportbeha vergeten was. Dan maar met de dagelijkse beha (zo ene met baleinen in) op de mat gekomen en bij één van de kampen ben ik dus op de zijkant op mijn ribben terecht gekomen. De baleinen plooiden naar binnen en ik voelde een stekende pijn. Ik ben echter geen mietje en na de training viel het allemaal nogal mee.
Op zondag had ik al wat meer last, vooral bij het hoesten, niezen of lachen.
Ik besloot om enkele rustdagen in te lassen. Zondag is er immers het clubkampioenschap van de Gavertrimmers zodat deze extra dagen rust mij misschien geen windeieren gingen leggen.
Ondertussen zijn we reeds donderdag en zelfs bij het diep inademen voel ik pijn; misschien is er één of andere rib gekneusd. Eigenlijk is er weinig aan te doen buiten rust nemen. Hoogstwaarschijnlijk zal ik zondag forfait moeten geven en dat bij mijn eerste deelname aan het clubkampioenschap. Jammer, jammer, jammer...
Ondertussen probeert Frank me wat moed in te spreken zo van: een paar dagen rust kunnen geen kwaad, beter nu dan een week vóór je marathon, alle geluk want ’t is geen loopblessure, ge weet nooit tegen zondag.....
Ik weet één ding: de laatste drie weken vóór Stockholm zullen judo-loze weken worden. Alhoewel, ge kunt bij wijze van spreken ook uit je bed vallen en zo een blessure oplopen...))

Aja, en zondag was ik in Oostende voor de preselectie's van "De Grote Volksquiz".
We moesten 10 vragen op rij goed kunnen beantwoorden. Alles werd gefilmd en de jury bestond uit Mike Verdrengh, Birgit Van Mol en An Lemmens. Ik struikelde over mijn achtste vraag over één of andere president uit 1929. Nadien werd ik nog toegelaten tot een herkansing omdat ze me blijkbaar sympathiek, interessant, intelligent of leuk vonden of alle vier tegelijk. Bij de herkansing struikelde ik over de....tiende vraag. Merde.
"Hoeveel teenkootjes heeft een grote teen?"
Je zou toch denken dat ik alles weet over tenen (gekneusde tenen, blauwe tenen, uitgevallen teennagels....). Niet dus; mijn stomme antwoord was: 1. Dom, dom, dom, 'k zal het nooit meer vergeten.
Maar niet getreurd, op 9 of 10 februari mag ik nogmaals mijn kans wagen op de preselectie in Antwerpen. Wordt ongetwijfeld vervolgd....

18:41 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ai ai Da's wel een origineel verhaal: pijn in je ribben door je beha. M'n vader viel ooit tijdens het skiën en brak een rib door een stilo die in z'n zak zat (vraag niet waarom!).... gevoelige dingetjes, die ribben precies! Hopelijk gaat het snel beter.

Gepost door: Julie | 24-01-08

Jammer! Jammer dat je juist niet naar de volgende ronde mag. Hoeveel teenkooltjes een teen telt zal je zeker nooit meer vergeten. Maar voor mij ben je nog altijd een super slimme mama hoor!

Gepost door: louise spencer | 24-01-08

Nu weten we nog steeds niet hoeveel kootjes. Ik weet het ook niet, maar ik denk evenveel als de andere tenen !! Twee ????

Gepost door: marc devloo | 24-01-08

Amaai, zouden jullie je familienaam niet eens veranderen ? En wat die kwis betreft : 't is vooral een TV selectie, dus gaan ervoor hé ! En volgende keer op teensliffers gaan hé !

Gepost door: jogginggirl | 25-01-08

aj pijnlijk alvast veel beterschap en hopelijk volgende keer beter op de preselecties

Gepost door: Wim Geerts | 26-01-08

Verzorg je Betty, want de Gavertrimmers rekenen straks op u voor de benefiet voor Eric!!

Gepost door: Guido | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.