05-01-08

Solden!


Toen ik donderdag tegen de middag naar mijn werk vertrok was de portefeuille zo een 500 euro lichter.
Ik denk dat Frank opgelucht was dat ik niet de ganse dag vrijaf had. Alhoewel, het overgrote deel van mijn koopjes waren voor Frank.
Vrijdagavond waren we op pas-sessie geweest in Decathlon en toen werd er een lijstje gemaakt met allerlei spulletjes en schoenen die op zijn en mijn verlanglijstje stonden.

ASICS GEL GT-2100 womenKALENJI 1De buit van een voormiddag shoppen:

* 3 paar loopschoenen voor Frank waaronder zijn geliefde Asics Gel Kayano en 2 paar Kalenji's. Daarbij zit er ook een ultralichte schoen speciaal voor wedstrijden. Ze staan hier nu wel te blinken want Frank ligt in de lappenmand. Ik hoop dat het nog goed komt met zijn rug tegen de Louis Persoons Marathon.
* 2 lange loopbroeken eveneens voor Frank (Decathlon).
* 2 lange loopbroeken voor mezelf (Decathlon).
* 1 paar competitie turnpantoffels voor Marie (Sport Lauwers - niet in solden) die ook terug geblesseerd is geweest aan de gewrichtsband van haar voet. Voor haar 2 komende wedstrijden heeft ze moeten forfait geven.
* 1 paar Asics Ladies Gel GT-2100 (Sport Lauwers).

Na de Kerstcorrida in Deerlijk had ik terug 2 blauwe tenen die daarbij nog ferm gebloed hadden ook. Ik loop al terug een tijdje met mijn New Balance-schoenen die ik gekocht had in Runningcenter Brugge. Mijn knie pruttelt niet meer tegen maar het pobleem met de teennagels blijft aanslepen. 't Is best dat het winter is want mijn tenen zijn niet om aan te zien, geen slippers voor Betty.
Nu kreeg ik het advies bij Sport Lauwers om toch nog een maatje groter te kopen. Gisteren volgde dan een eerste test van een 10-tal km en ze liepen heerlijk. 't Was precies of mijn teentjes lagen in een zacht bedje.

08:50 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

zit ook met mijn allereerste blauwe teennagel, en ... ben er een beetje fier op. nu behoor ik ook tot de echte lopers, zeker ?

Gepost door: marc devloo | 05-01-08

mijn voeten zijn nog niet helemaal presentabel, maar da's bijzaak. Kan ik het op de teennagels steken dat ik geen miss wordt ! over je schoenen, ik heb dezelfde : quanta costa bij Lauwers ? Is het de moeite ?

Gepost door: jogginggirl | 05-01-08

Mooie buit! Jullie kunnen er weer tegen. Nieuwe schoenen, nieuwe broeken....en allemaal dingen die nodig zijn om te lopen. Je kunt niet zonder. Ik heb ook zo'n last van blauwe tenen, nu met de nieuwe Nikes gaat het beter, die vallen iets groter dan de NB.
Heb je toevallig al Crocs? Die zitten heerlijk...maar de slippers zijn wel open aan de voorkant....

Gepost door: Petra | 06-01-08

ah Hey Betty ik heb in de Solden een korte loopbroek gekocht :) ook in de Decathlon

Gepost door: kimson | 06-01-08

rekening Jaja, de rekening loopt snel op he, zeker als er wat paar schoenen tussen zitten. Maar nu kunnen jullie er precies weer wel een tijdje tegenaan! Veel plezier met jullie aankopen en hopelijk kan iedereen daar binnenkort weer sporten!

Gepost door: Julie in Gent | 07-01-08

@ jogginggirl Mijn loopschoenen bij Lauwers waren aan 84 euro ipv 120 euro. Ze hadden wel niet heel veel schoenen in reclame staan. Gelukkig voor mij zat er een geschikt paar tussen in mijn maat.

Gepost door: betty spencer | 08-01-08

Je hebt ook lekker veel kunnen kopen hé ! Als je dat allemaal koopt in de volle prijs ben je nog niet aan de nieuw patatten denk ik ;-)
En t'is altijd plezant nieuwe schoentjes te hebben vind ik !! Ik ga Vrijdag op jacht !!!
gr

Gepost door: Jetty | 08-01-08

Hallo Hoi Betty,
Via Mario op jouw site terechtgekomen... Ik lees in je 'identity-kit' dat je liefhebber bent van muziek van ozark henry...toevallig al kaarten? Ik heb er twee maar wij kunnen helaas niet... 26april in lotto arena (A'pen). Prijs is bespreekbaar :-)

Gepost door: Carolien | 09-01-08

De commentaren zijn gesloten.