23-12-07

Vet PR op Deerlijkse Kerstcorrida!


deerlijk 3Heel onverwachts kon ik vandaag beroep doen op een haas verkleed als Kerstman of was het "Rudolf het rendier"?
Roadrunnerke Jan had eerst een knappe tijd gelopen op de 5 km en besloot nadien om mee te doen aan de 15-km, kwestie van een beetje los te lopen..))
De wedstrijd bestond uit 3 ronden van 5 km en met meer dan 1000 starters aan de 15 km kon men al van een mooie wedstrijd spreken.
Na 1 ronde kwamen we door in 26'03" (netto) dus dit zat wel goed. Toen Frank mij in vorige wedstrijden haasde had ik dikwijls geen oren naar zijn aanmoedigingen maar met een niet-familie-lid naast mij durfde ik niet veel tegen te pruttelen.
Ronde 2 kwamen we door in 52'29" (netto) wat al een verbetering van mijn PR op de 10 km zou betekenen.
Tussen km 12 en 14 liep ik een 10-tal seconden trager per km maar de laatste km kon ik nog een (klein) tandje bijsteken.
Ik finishte in een mooie 1u19'19" netto - 1u19'53" brutto - net onder de 1u20. Dit is een verbetering van mijn PR met ruim 5'.deerlijk  4Nog eens een dikke merci aan Roadrunnerke, 't heeft beslist een paar minuten gescheeld. Vooraf had ik voor een tijd van 1u22'30" (11 km/u) willen tekenen.
En als er iemand mij wil terugvinden in den uitslag: ik was vandaag Steven "trimmer" Cossement.
Onderweg kwamen we ook nog "Harmsie, de reus van Vlaanderen en dreamteamer" tegen en die dacht dat Frank mijn "Kerstmanhaas" was. Blijkbaar had hij niet goed gekeken of 't moet zijn dat Frank een 15-tal kilo vermagerd zou zijn.
Ik zal er nog een goeie opdrinken en straks naar de ontknoping kijken van Expeditie Robinson.
De foto's zijn niet zo goed gelukt maar volgens Frank ligt het aan ons fotomachien. De volgende keer vraag ik Maarten of Koen mee als fotograaf.
Tot later!

20:22 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

PR!! waaauuww Betty, wat een superPR! Proficiat!!

Gepost door: Ruthje | 23-12-07

proficiat! Waw, super gelopen! Proficiat met je vet PR. Zo'n kersthaas zou bij ons ook wel van pas gekomen zijn vandaag!

Gepost door: Julie | 23-12-07

Jij weet wel hoe je een jaar met stijl moet afsluiten! Schitterende prestatie!

Gepost door: Homer | 23-12-07

Schitterend Schitterende prestatie Betty !! 1.19h voor 15 km is een knalprestatie.

Gepost door: Edith | 23-12-07

super Een vet pr , maar je hebt je er voor ingespannen , de laatste ronde was het met momenten afzien , maar helaas voor iedereen is het daar dat de prijzen verdeeld worden , geloof me ik zie ook altijd af de laatste km's , maar je hebt mooi volgehouden , niemand kan je dit nog afnemen een mooie afsluiter op een al mooi loopjaar , proficiat .

Gepost door: santa claus | 24-12-07

Ho Ho Ho Ik dacht al dat Frank Spencer er plots wel heel scherp bij liep. Maar geef toe, aan de hoge snelheid waarmee jij en Jan door Deerlijk vlogen was het geen makkie om de kerstman te ontmaskeren. Schitterend gelopen. De kerstman heeft toch wel drie dikke zoenen verdiend, zeker.

Gepost door: Harmsie | 24-12-07

een dikke profficiat . en wat een haas !!!

Gepost door: de weblog coach | 24-12-07

HO HO HO !!! Amai Veerle !! wat een tijd zeg !! PROFICIAT meid , heb goed de "form" te pakken hé ! Nog een Prettige Kerst voor gans de familie !!!

Gepost door: katrien | 24-12-07

proficiat Hey Betty, net jou blog ontdekt! ik zet je meteen bij mijn links, vrolijke feestdagen en een goed en gezond 2008 ! en proficiat met je PR, doe zot voort en je loopt vast en zeker nog PR's

Gepost door: kimson | 24-12-07

Dikke proficiat !!!!!! Super gelopen !!
gr

Gepost door: Jetty | 26-12-07

De commentaren zijn gesloten.