07-07-07

Grote werken


drank1tent1Momenteel zijn ze hier in onze hof met 2 mannen en 1 Spencer een tent aan het neerpoten. Een klusje dat redelijk vlug geklaard blijkt en waarna overgegaan kan worden naar de orde van de dag: een pintje drinken.
De persoon die verantwoordelijk was voor de bestelling van de drank zag het blijkbaar in het groot: gisteren werd hier een frigo geleverd, 6 bakken Jupiler, 2 bakken Leffe (zitten al te koelen in de frigo), 1 bak Wittekes, 18 flessen wijn, 3 bakken Cola, 1 bak Fanta, 2 bakken fruitsap, 1 bak plat en bruisend water en 5l Sangria.
Als ge weet dat we vanavond maar met 18 volwassenen en 18 kinderen zijn dan zal er hier nogal mogen gedronken worden. Gelukkig mogen we alle niet verbruikte drank teruggeven aan de brouwer.

't Is hier wat stillekes geweest op mijn blog maar eigenlijk valt er niet zoveel te vertellen over mijn getrainde km's.
Na de halve marathon in Izegem voelden mijn benen redelijk vermoeid aan en ik had ook wat last van een pijnlijke knie. Dinsdag ben ik een 5-tal km gaan loslopen en gisteren was het de bedoeling om samen met Frank ons toerke van 15 km te lopen. Na 4 km begon mijn knie terug wat pijn te doen en besloot ik om Frank te verlaten en mijn toerke te korten. Na enkel km voelde ik echter niets meer en zo heb ik uiteindelijk toch nog 14,065 km gelopen (1/3 van een marathon). Na 1u 28' - 9,5 km/u - stond ik terug thuis en een 6-tal minuten later was Frank er ook. Ik zou ervoor tekenen als ik dit tempo een volledige marathon kon aanhouden om zo te eindigen in 4u 24'.
Vandaag voelt de knie nog wat stijf aan en om verdere problemen te vermijden zal ik 2 à 3 dagen rust nemen.

Ten slotte wil ik jullie nog enkele fotootjes tonen van de heerlijke scampi's die Frank maandagavond klaarmaakte. Ik wil er wel nog bij vermelden dat ik ook een handje toegestoken heb bij de bereiding - de look moest fijngehakt worden en zo hebben mijn vingers 2 dagen naar de look geroken. Maar 't smaakte heerlijk, Frank mag dat nu en dan nog eens doen....

scampi veerlescampi 1

11:53 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ziet er superlekker uit, die scampi's! Veel plezier met jullie megaparty straks!!!

Gepost door: Ruthje | 07-07-07

ahaaa, spijtig dat het maar fotookes zijn, 't zou nochtans smaken.... schol sebiet hé!!! en 2 bakskes leffe, 1 voor u en 1 voor frank ? en de gasten dan ???

Gepost door: jogginggirl | 07-07-07

Jummie! Ziet er lekker uit! Veel plezier met jullie BBQ

Gepost door: Julie terug in 't land | 09-07-07

De commentaren zijn gesloten.