31-05-07

Wedstrijdje


kortrijk loopt 2Blijkbaar is er niemand in geslaagd om een printscreen van de 200.000ste bezoeker van "Franks blog" te versturen zodat we hier nu met een fleske wijn overzitten.
Niet getreurd, deze keer is er een wedstrijdje op mijn blog. Hiernaast zie je een foto van "Kortrijk loopt", ongeveer 500m na de start. Betty Spencer zit ergens verborgen tussen de loperkes. De eerste die een reactie post met de juiste locatie van "Betty" (bv. op de laatste rij, de derde van rechts) wint een fleske wijn.
Ondertussen liggen er hier nog flessen voor Hakke de fakke, Homer en Katrien. De prijzen varieren van een fleske wijn tot een fles champagne (Homer) en we zijn het niet vergeten hoor. Bij de eerste gelegenheid worden de prijzen plechtig overhandigd inclusief bijhorende zoentjes (de mannen worden gezoend door Betty en de vrouwen door Frank).


Gisteren ben ik ook wat gaan trainen (9 km in 56'18" - 9,6 km/u - AHR 143) maar rond km 8,5 begon mijn linkerknie wat pijn te doen. Gelukkig passeerde ik juist aan het kantoor van Frank en zo pikte ik de auto om naar huis te rijden. Toen ik 's middags naar huis reed kwam ik Frank te voet tegen, ocharme. Een sportman moet daar tegen kunnen hé....

16:59 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Weblogshirt Amai. Dat is precies het Rode Leger dat ten aanval trekt. Je weblogshirt heeft je verraden. Op de foto loop je links van de eerste loopster met een blauw shirt.

Gepost door: Harmsie | 31-05-07

@ harmsie We hebben al een winnaar in West-Vlaanderen (Katrien), Antwerpen (Homer), Hakke (Brabant) en nu ook ene in Oost-Vlaanderen. Dat wordt een serieuze ronde die we moeten afleggen (al lopend?).

Gepost door: betty spencer | 31-05-07

Jihaaa! Na de pralines van coach Mario, nu een lekker flesje wijn van Veerle. Het geluk blijft me toelachen. Als mijn lever dat maar overleeft!

Gepost door: Harmsie | 31-05-07

Herkenbaar Betty Spencer haal je er zo uit (naast de dame in het blauwe shirt), maar Harmsie was me voor. Leuke foto! hopelijk was die kniepijn maar een tijdelijke uitspatting en is alles nu weer in orde!

Gepost door: Julie | 02-06-07

De commentaren zijn gesloten.