06-05-07

Run for fun: 7,89 km in 39'37" - 11,95 km/u


RUN FOR FUNrun for fun 5Na een loop-sobere week (4 km op maandag) ben ik vrijdag terug naar Bavikhove afgezakt voor de 2° wedstrijd van het Harelbeeks criterium.
's Middags had ik nog lekker getafeld met Frank in de Kameleon waar ik Ludovic van de Gavertrimmers tegen kwam. Hij was een gezonde volkorenspaghetti aan het verorberen terwijl ik opteerde voor een iets "vettiger" pitta met een half literke wijn. Daarna stond er ook nog een stuk taart op mijn menu.
Doordat er vrijdagavond een jaarmis was voor de vader van Frank met nadien nog een gezellig samen zijn (lees: een paar pinten pakken) trok ik alleen richting Bavikhove. De dames moesten 3 toerkes afhaspelen terwijl de heren er ééntje meer voor de boeg hadden. Ik had wat problemen met mijn chrono want toen ik na 50 m op mijn klok keek stonden er nog allemaal nullekes op. Dan maar vlug op "start" gedrukt. Ik liep in een groepje met nog 2 vrouwen en 1 man, Nico bleek achteraf. Nico van verleden week (zie vorige post) bleek eigenlijk Alex te heten en vrijdag ging hij wat sneller lopen. Ik had constant een Gavertrimsters in het vizier maar ik geraakte er maar niet bij. In de 3° ronde konden we Nico loslopen en nadat we nog een tandje bijstaken werd er nog 1 vrouw bijgehaald. Zo kon ik eindigen in een mooie 39'37" - bijna 12 km/u. De volgende keer zal ik ' s middags een volkorenspaghetti kiezen want Ludovic liep zowaar aan 16,58 km/u over een afstand van 10,5 km.
Op de tombola nadien won ik nog een fles wijn (die trouwens gisteren al leeggedronken werd) en iedereen kreeg ook nog een handdoek.

Vanmorgen waren Louise en ik al vroeg uit de veren; er waren de jaarlijkse ontbijtpaketten (1200) van de kleuterschool en alhoewel we geen kleutertjes meer hebben had ik mij toch opgegeven om nog een handje toe te steken en ontbijten rond te brengen. Om 5u30 liep de wekker al af. Straks gaan we eten met mijn schoonmoeder (een vervroegd moederdagcadeau) en nadien staat er nog een babyborrel op ons programma zodat er van een "sober weekend" weeral geen sprake is. Frank is voor het ogenblik wat calorieën aan het verbranden met de Gavertrimmers zodat er straks een paar aperitiefjes kunnen gedronken worden....

09:18 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Zoefff Gefeliciteerd, wat een supersnelheid.

Gepost door: Erica | 06-05-07

waaw ! aan 12/u lopen, knap zenne ! Goe bezig. Hoeveel Nico's zijn er eigl bij de Trimmers ?

Gepost door: jogginggirl | 06-05-07

Super tijd! Amai wat een super tijd! Schitterend gedaan!

Gepost door: Carmen | 06-05-07

Mooi Waw Betty, wat een snelheid, die loopsobere week heeft je deugd gedaan (of was het de vettige pizza? ;-) ) Knappe wedstrijd!

Gepost door: Julie | 06-05-07

vegetarische volkorenspaghetti Volgende keer zeker eens die spaghetti eten in de kameleon en je zal zweven.....
tot de volgende wedstrijd.

groeten ludo

Gepost door: ludovic | 07-05-07

meepmeep!!! amai Betty, wat ben jij snel geworden!!!!! Proficiat!!

Gepost door: Ruthje | 07-05-07

progressie het lijkt wel alsof jij elke week sneller wordt, of je nu veel traint of niet!!
Knap gelopen!

Gepost door: geert | 07-05-07

re : waar gekocht futurumshop op internet

Gepost door: roadrunnerke | 07-05-07

De commentaren zijn gesloten.