15-01-07

Een hoogdag in Mol: een nieuw PR


mol 5Hier zijn we dan eindelijk met ons verslagje van gisteren. Vandaag was ik al vroeg uit de veren om te gaan werken en vanavond was ik van dienst om de kinderen op te pikken.
Zoals jullie al op vele blogs konden lezen was de weblog-loop van gisteren terug een enorm succes. Na de kennismaking met heel wat oude (en dan bedoel ik niet hun leeftijd) en nieuwe bloggers konden we onder een schitterend zonnetje starten aan onze wedstrijd. Er moesten vier rondjes van 2,5 km gelopen worden.
Voor het eerst kon ik ook kennismaken met mijn bloggende trainer Mario. Alhoewel je aan de hand van foto's op de verschillende blogs al een idee hebt van hoe de mensen er "in real life" uitzien kan je toch nog verrast zijn als die persoon dan voor je staat. Ik dacht dat Mario een dubbele meter was maar dit was dus ietsje overdreven.
MOL VEERLEIk stond helemaal achteraan om te starten en zo kon ik al van bij de start een aantal "start to runners" inhalen. Coach Mario had mij verwittigd om niet te snel te starten en mijn eigen ritme te zoeken. Na mijn eerste ronde stond er 13'50" op mijn chrono. Perfect op schema want ik had een tijd van 56' vooropgesteld en daarvoor moest ik elke ronde in 14' afwerken. Na ronde 2 had ik een tijd van 27'40" en na ronde 3 een tijd van 41'30". Dit wil dus zeggen dat ik mijn eerste 3 ronden in exact hetzelfde tempo liep. Een tijd beneden de 56' zat er dus nog in en de laatste 500m kon ik nog ietsje versnellen. Ik klokte af in een tijd van 55'10" (officiele tijd: 55'14"). Mijn laatste ronde liep ik dus in een tijd van 13'44".
Mijn vorige PR (57'37") dateerde nog van de ING-run in Oostende maar volgens running Mac was de afstand daar 9,6 km i.p.v. 10 km. Met een PR dat meer dan 2' scherper gesteld werd ben ik uiteraard heel tevreden.
De schema's van Mario bewijzen dus hun dienst waarvoor nogmaals dank.
De volgende uitdaging wordt de 1/2 marathon van Schoorl (Nl) op 11 februari. Op naar een volgend PR?

PS: En inderdaad op bruudruuster.be staan er heel wat bloggers op de foto. Ik vind trouwens van mezelf dat ik er nog redelijk fris uitzie bij de finish.

18:11 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

pr mooi pr ... goed gelopen! Beetje bij beetje haal je de Frank in!

Gepost door: Koen | 15-01-07

Proficiat! Een dikke proficiat met je PR! Knap gedaan!

Gepost door: Carmen | 15-01-07

Mol Leuk je nog eens gezien te hebben. We hebben helaas niet veel gezegd maar er waren dan ook zoveel bloggers aanwezig. En voor je't weet is het al avond... Anyway, op de volgende weblogloop zal ik het goedmaken en er ene trakteren ! Schol !

ps : ik zal er misschien ook bij zijn in Schoorl... Wie weet.

Gepost door: kj | 15-01-07

Proficiat! Gefeliciteerd hoor, 2 min afpietsen van je vorig PR, da's knap gelopen! En een mooie shirt had je aan :-) Veel succes met de voorbereiding op de halve marathon in Schoorl!

Gepost door: Julie | 15-01-07

Goe bezig Betty!! Goe bezig!!

Gepost door: Homer | 15-01-07

Super... Zeer mooie prestatie. Heel goed bezig.
Jan en carine

Gepost door: Jan | 15-01-07

Betty Rules! goed gedaan hoor Betty! Ik ga me vandaag nog online laten registreren bij je fanclub!!

Gepost door: geert | 15-01-07

Hnadschoenen Dag Betty. ivm de handschoenen voor de kids tijdens de canicross. Er is geen speciale reden. Mogelijk zou de reden kunnen zijn dat ze hun handen willen beschermen bij het vasthouden van de riem. De hondjes kunnen nogal stevig trekken aan de start. Vreemd maar onze Waalse vrienden dragen veelal handschoenen en Vlamingen eigenlijk niet. U ziet dus hier 2 Franstalige meisjes lopen.
Dikke proficiat met de verbetering van uw PR, Frank zal nog problemen krijgen om u te volgen.

Gepost door: etienne | 15-01-07

Decathlon Zouden de solden van Decathlon er voor iets tussen zitten ?
Knappe PR
Schoorl ook een PR ? Dat zal wel zeker ?!

Gepost door: Byrntie | 15-01-07

Knap Amai ! Knap zeg ! Je hebt wel gelijk wat mario zijn schema's betreffen .
Mijn man zegt tegen mij dat ik vooruitgang boek, en dat is ook alleen aan mario te danken .
gr jetty

Gepost door: jetty | 15-01-07

Fantastischen tijd zeg !
Al die PR's ! Waar blijft BLOSO toch met de vette contracten ?

Gepost door: jogginggirl | 15-01-07

woohoo!!! een superPR Betty, echt héél knap gedaan!! En je zal ongetwijfeld nog een heel pak vooruitgang boeken de komende maanden!

Gepost door: Ruthje | 15-01-07

dikke proficiat Wat voor supervoedsel wordt er gegeten ten huize Spencer! Een topprestatie en flinke verbetering van je P.R. Proficiat!

Gepost door: Dirk | 16-01-07

PR!! Gefeliciteerd met je nieuwe PR Betty! Super gedaan. Alle 'angels' van Mario gaan met sprongen vooruit.
Schoorl zal vast ook een PR worden. Leuk om jullie daar te zien. Ik ga met Linda en Michelle lopen op een laag tempo. Je kunt natuurlijk meelopen, maar ik denk dat het te langzaam is.....
Tot in Schoorl!

Gepost door: Petra | 16-01-07

Proficiat Met je nieuwe PR. Die schema's van Mario leiden toch wel tot resultaat hé, jaja die zijn heel doordacht samengesteld. Ongetwijfeld zullen er nog meer PR's volgen.

Gepost door: Marc | 16-01-07

De commentaren zijn gesloten.