04-01-07

Geen goesting om te trainen


Zondag had ik de keuze uit een extra rustdag of een duurloop van 15 km. Dan maar iets tussenin gekozen en een toerke van 10 km gaan lopen. Op 1 en 2 januari had ik nachtdienst (van 21u tot 7u) en van lopen is er niet veel terecht gekomen. Vandaag zou ik er terug invliegen maar ondertussen zit ik met een grote "vallinge". De goesting om te lopen is er ook al niet, waarschijnlijk omdat ik me niet tip-top voel. En net nu dat we officieel ingeschreven zijn voor Rotterdam.
Vanmorgen zijn de kinderen vertrokken naar het O.C. in Heule waar er nu een heuse nieuwjaars-party aan de gang is met hapjes, drankjes en leuke muziek. Om 16u ga ik ze terug oppikken.
Zo had ik dus het rijk voor mij alleen om efkens naar de solden te gaan. In Decathlon dacht ik om enkele koopjes te doen bij de loopspullen maar van solden bij het loopgerief was er geen sprake. Dat ze de loopschoenen niet solderen kan ik nog begrijpen omdat die winter en zomer gebruikt worden maar de warme broeken en truien waren ook niet afgeprijsd. Straks hangt de lentecollectie in de rekken en zitten ze nog met al hun winterspullen over. Eventjes dacht ik om mijn "zin in het lopen" daar tussen de rekken terug te vinden maar 't is niet gebeurd.
Ik zal toch proberen om vanavond een toerke te gaan lopen. Op mijn programma staat er een kleine training van 5 km dus dit zou toch moeten lukken, we zien wel.

13:14 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

solden bij decathlon 'k ging juist vertrekken. 'k zal maar thuisblijven zeker.

Gepost door: etienne | 04-01-07

Twijfel Het is wel heel moeilijk om het trainingschema te volgen, zeker met dit gure weer. Soms moet je naar je lichaam luisteren en rustig binnen blijven en wat gaan shoppen, dat geeft terug moed, zeker als je naar decathlon gaat.

Gepost door: Edith | 04-01-07

solden In de Unidet Brands hebben ze de loopspullen bij de nieuwe collectie gehangen, als dat niet grof is .
Ik heb het vestje en het zomertruitje, maar er is ook een wintertruitje van hetzelfde.
Die vlieger ging dus niet op !
hopelijk kan je vanavond een rondje lopen !
gr jetty

Gepost door: jetty | 04-01-07

solden op koopjes jacht gaan met de solden is niet mijn sterkste punt. Iedereen vind precies van alles en loopt er met vele tassen naar buiten , enn als ik ga voor eenn bepaalde broek , is ze er niet meer of is deze juist niet afgeprijst. Zijn daar speciaale trukken voor ? wat doe ik verkeerd ? -) Gaat alles goed met het schema ?

Gepost door: mario | 06-01-07

De commentaren zijn gesloten.