11-12-06

Op 't onverwachts naar de sauna!


klimmer-BWVanavond gingen Mr. en Mss. Spencer normaal lekker eten met vrienden maar er is iets tussengekomen zodat dit niet doorging. Onze thuiswacht was al gereserveerd zodat we iets anders konden plannen. Eigenlijk waren we van plan om een filmpje mee te pikken maar deze namiddag kreeg ik zin om naar de sauna te gaan. Na wat rondbellen hebben we nog een plaatsje gevonden in Sauna Sana. We zijn daar al enkele keren geweest en waren altijd heel tevreden.
Doordat we pas om 20u in de sauna verwacht worden zullen we eerst nog een glaasje gaan drinken in de Blueberry-Hill, een indoor-klimzaal. Het zal weer kriebelen bij Betty om zelf te klimmen maar vanavond zal ik maar gewoon genieten van de andere klimmers en nadien lekker relaxen in de sauna.

18:34 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Geniet ervan! Geniet van jullie avondje samen, dat zal ongelofelijk deugd doen! Veel plezier.

Gepost door: Julie | 11-12-06

Kwijlerdekwijl Je begint me kalmpjesaan te doen kwijlen naar die Sauna.
Geniet er maar lekker van terwijl we douches krijgen in de nationale regenbuien ;)

Gepost door: Byrntie | 11-12-06

sauna Ja, een goed saunaatje tussendoor kan wonderen verrichten. Hopelijk hebben jullie genoten.

Gepost door: Dirk | 12-12-06

GEWELDIGE IJVER Ik heb bij frank al gelezen dat ge het schema echt zeer strikt volgt, en ik bewonder je daar ten zeerste voor . %aar vergeet niet dat ook ik en vele andere soms al eens een dagje extra rusten als we hier en daar ééns iets voelen . Deze schema's zijn goed , en zijn voor iedere blogger met elkaar te vergelijken . De trainingsdagen en rustdagen komen bij de meesten overelkaar zodat ge mekaar goed kunt volgen .( er zijn een paar mensen die andere wensen hadden ) Maak er onderling geen wedstrijd van om het zogoed mogelijk te volgen . Het is op de Cool - Singel dat de prijzen worden uitgedeeld , een gekwetst iemand mag alleen maar toekijken . Heb je vragen over iets wel of niet , mail me dan gerust. Het is enkel op die manier dat ik je van hieruit kan helpen .nog veeeeel succes , en bedankt voor het vertrouwen .

Gepost door: MARIO | 12-12-06

De commentaren zijn gesloten.