23-10-06

Korte training


5,5 km in 30 min (11 km/u)

Gisterenavond ben ik nog een klein stukje gaan trainen. Ik liep ietsje sneller dan gewoonlijk om eventjes te testen hoe het zat met de pijntjes van de laatste week. Alles verliep prima maar dit tempo (11 km/u) zou ik toch geen halve marathon kunnen volhouden.
Als ik zo mijn volume aan trainingskilometers bekijk dan kom ik tot de conclusie dat ik eigenlijk bitter weinig kilometers maal. Het feit dat ik ook nog minstens 1 keer per week naar de judotraining wil gaan zit er waarschijnlijk ook voor iets tussen. En niet te vergeten:
* gaan werken (3/4)
* vier kindertjes
* één man: Frank Spencer
* thuis werken (wassen, strijken...)
Ik troost mij met de gedachte dat er nog heel wat mensen zijn die 's avonds thuiskomen van 't werk en geen goesting (of zogezegd geen tijd) meer hebben om nog iets actiefs te doen.
Straks ga ik werken, ik heb 4 dagen op rij avonddienst, en ik weet dat ik tegen donderdag redelijk moe zal zijn. Ik geraak dan niet vroeg in bed en in die laatste week voor de 1/2 marathon is rust toch wel belangrijk. 's Morgens wat langer blijven liggen zou al heel wat helpen maar dan staat Frank er alleen voor en 's avonds is het ook al allemaal voor hem (en hij moet ook uitgerust aan de start komen).
Vrijdag vertrek ik dan om 15u naar Nieuwpoort samen met de kinderen. Frank zal pas rond 19u arriveren. Op zaterdag wordt het vooral relaxen en op zondag blijven de kinderen dan samen met oma, opa en tante Tine aan zee. 's Avonds rijden Frank en ik dan terug naar zee om er nog te overnachten. Op maandag heb ik terug avonddienst terwijl Marie om 9u30 op de turntraining in Moorsele moet zijn (op 2 december is er West-Vlaams kampioenschap). Frank heeft een weekje verlof genomen (om te recupereren van de marathon?) terwijl ik zelfs op 1 november moet werken maar dan ben ik ook nog 2 dagen in verlof.
Tot later!

09:39 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (5) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

Eén man.... en één vrouw zul je bedoelen (Maria en Frank). 't Is waarschijnlijk niet gemakkelijk te leven met een persoon met een gespleten persoonlijkheid.

Gepost door: Bart | 23-10-06

niet panikeren rustig starten en proberen een goed groepje te volgen en het zal wel lukken , het word sowieso een pr , ik zou me er niet druk in maken en proberen er van te genieten , tot zondag !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 23-10-06

1 man! ok, 't is er maar één, maar je hebt wél het groot lot getrokken hé ;-)
Knap dat je überhaupt aan lopen toekomt met je drukke schema. Uiteindelijk lop je niet om wereldrecords te verbeteren, maar om je eigen PR's aan te scherpen én om fit te blijven, en daar ben je perfect in aan 't slagen (tot zelfs aan het 'elite beroepsrenners'-statuut toe!)

Gepost door: geert | 23-10-06

Je moet het maar doen... Je moet het maar doen, alles combineren. Het is echt een evenwicht zoeken en dat heb je blijkbaar toch al gevonden! Chapeau! Heel veel succes met je eerste halve marathon!!

Gepost door: Carmen | 23-10-06

Succes Veel succes zondag, ik zal voor je duimen. Het lukt je wel en 11 km/h zal ook wel lukken, de energie die je krijgt tijdens de wedstrijd is gratis .. daarvoor moet je niet trainen.

Gepost door: Edith | 24-10-06

De commentaren zijn gesloten.