28-09-06

Lange duurloop


18,2 km in 1u 53’ 20” (9,64 km/u)

zomer actie bettyDeze morgen zijn Frank en ik dus vertrokken voor onze lange duurloop in functie van de marathon en ½ marathon van Etten-Leur. Onze eerste ronde was er ene van 18,2 km die we dus gezamenlijk gingen lopen.
Rond 9u deze morgen zijn we gestart om zo 5 gemeenten aan te doen: Bissegem, Heule, Lendelede, Sint-Eloois-Winkel en Gullegem. Ik voelde me heel goed maar na een 5-tal km kreeg ik een zeurende pijn aan de achterkant van mijn knie. Ik liep preventief met een knieverband en waarschijnlijk was die wat te strak aangespannen. Na het verwijderen van mijn knieverband hield de pijn nog een 3-tal km aan maar toch was ik blij dat ik verder gelopen heb en niet opgegeven heb. Men weet het natuurlijk niet op voorhand of een pijntje de voorbode is voor een blessure of juist niet. Gelukkig was dit dus niet het geval.
Deze keer had ik een iets steviger ontbijt genomen en van het dipje waar ik de vorige keer wat last van had was er vandaag niets te merken.
Frank en ik konden nog gezellig kletsen maar op het einde werd het toch wat stiller. Ik kon nog wat versnellen en even dacht ik eraan om er nog een toertje van 7,5 km bij te nemen maar dit ging misschien teveel van het goede zijn.
Toen we aan ons huis passeerden heb ik vlug een droog shirt en vestje aangetrokken en de rugzak met drankjes meegenomen om Frank op zijn laatste ronde van 15,6 km te vergezellen met de fiets. Na een klein dipje rond km 23 liep hij vlot verder. Zijn verslag kan je wellicht binnenkort lezen op zijn blog.
Het zouden natuurlijk de Spencers niet zijn moest alles vlekkeloos verlopen. Toen ik thuiskwam van onze eerste ronde bleek ondergetekende gewoon de voordeur achter zich toegetrokken te hebben zonder eraan te denken dat we straks ook terug binnen moesten geraken. Alles werd op zijn Spencers opgelost en zo konden we toch nog een verkwikkende douche nemen.
Etten-Leur here we come.
Tot later!

19:27 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

goe bezig! wow Betty, die halve marathon heb je binnen hoor in Etten-Leur. Ik doe hem daar ook mee (me net ingeschreven se!), Petra blijkbaar ook. Dat wordt daar dus weer een gezellige boel!

Gepost door: Ruthje | 28-09-06

Blij! Blij te lezen dat alles goed verloopt en te weten dat ook anderen al eens de verkeerde deur op het verkeerde moment dichttrekken!

Gepost door: Sven | 29-09-06

moeders mooiste vroeger dacht ik altijd dat 'Moeders mooiste' volledig verzonnen was. En toen ontdekte ik jullie blogs ... :-)

Gepost door: geert | 29-09-06

Goed zeg! Wow, 18 km gelopen, hartstikke goed! Etten gaat je gemakkelijk af en wordt ook nog heel gezellig als we elkaar allemaal treffen daar!

Gepost door: Petra | 01-10-06

De commentaren zijn gesloten.