23-09-06

You, Me and Dupree


Elk jaar richt de Rotary Club Harelbeke een filmavond in ten voordele van één of ander project. De voorbije jaren werden al verschillende projecten financieel ondersteund zoals het onderzoek naar ALS (ongeneeslijke spierziekte), JAC (jeugdadviescentrum), De Brug (een school voor bijzonder lager onderwijs).....
Door een (on)gelukkig toeval konden mijn ouders donderdag niet aanwezig zijn zodoende dat zus Tineke en ikzelf de honneurs mochten waarnemen. Niet dat het nodig is voor ons om door wat lobby-werk wat voet aan de grond te krijgen in de Harelbeekse zakenwereld. Nee, het werd een heel ontspannende filmavond met nadien nog een leuke receptie met bijhorende oesterbar wat ook mooi meegenomen was.
De film zelf - "You, me and Dupree" - komt pas in onze bioscopen begin november waardoor we dus wel degelijk van een serieuze première konden spreken.
Het verhaal:
Carl en Molly (Matt Dillon en Kate Hudson) zijn pas getrouwd en bouwen hun nieuwe leven op met een leuk huis, saaie buren en vaste banen. Alles lijkt in orde, maar er is een hindernis op hun fraai geregelde levenspad.....en hij heet Dupree.
Randy Dupree (Owen Wilson) is Carls beste vriend en eeuwige vrijgezel. Carl laat zijn werk- en dakloze vriend tijdelijk op de bank logeren. Aanvankelijk is Carl blij met zijn maatje als kampeergast terwijl Molly de lasten draagt van Dupree's onvolwassen kuren. Naarmate de tijd voorbij gaat worden Molly en Dupree steeds closer. Zelfs Molly's vader (Michael Douglas) valt voor Dupree's zorgeloze wijsheden en charme - zeer tot ongenoegen van Carl....
De film is een romantische komedie en alhoewel dit genre normaal niet mijn "cup of tea" is viel de film heel goed mee. Het werd een ontspannende avond afgerond met een lekker glaasje wijn.

Het moet niet altijd over trainen en lopen gaan op mijn blogje.

Saluutjes.

09:44 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.