20-09-06

Samen trainen met Frank


15,5 km in 1u36'36" (9,6 km/u)

Vandaag hadden Frank en ik een vrije dag zodoende zijn we 's morgens nadat de kinderen afgeleverd waren op school een toerke gaan lopen (15,3 km).
Ik had deze morgen enkel een kopje koffie en en een glas fruitsap gedronken wat niet echt ideaal bleek. Er zijn zo van die lopers die op een nuchtere maag goed presteren maar voor Betty bleek dit alvast geen goed idee. Aan de andere kant heb ik ook heel veel last als ik kort na een ontbijt ga trainen. De boodschap is dus een matig ontbijt nemen en dan een 2-tal uurtjes wachten en dan gaan trainen maar 't was vandaag woensdag dus moesten we al om 11u30 aan de schoolpoort staan.
We zijn heel rustig gestart en zo konden we de eerste 12 km lekker babbelen. Alhoewel Frank het meeste aan het woord was kon ik ook nog blijven praten en lopen. Aan km 13 kreeg ik het wel plots heel lastig (suikertekort?) zodat ik wat snelheid moest minderen en Frank moest laten gaan. De benen voelden wat loom aan maar toch kon ik op 't gemakske blijven lopen.
Mijn grote droom om ooit een marathon te lopen lijkt nog heel ver af. Aan de andere kant ben ik eigenlijk pas in februari gestart met lopen en ik volg geen speciaal schema voor een marathon omdat er nog geen concrete plannen zijn.
Straks volgt er nog een helse namiddag van kindertjes rondvoeren (turntraining Maud, verjaardagsfeestje voor Liza en Marie, met Louise op doktersbezoek voor haar wratten, vanavond turntraining Marie) en we zouden nog wat in de tuin willen werken ook.
Vanavond ga ik normaal nog naar de judo-training als ik niet te moe ben (deze week heb ik op 't werk 4 maal vroegdienst). We zien wel.

Tot later!

12:57 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

goe bezig pas sinds februari bezig en nu toch al vlot een tien mijl kunnen lopen en lange trainingen kunnen afwerken, als je zo doorzet loop je volgend jaar je eerste marathon uit hoor. Doe zo voort!

Gepost door: Ruthje | 20-09-06

Amaai... Ik heb maar 1 dochter, en dat zorgt soms al voor hectische taferelen en georganiseer. Bewonder hoe je dat klaarspeelt. Proficiat aan Maud, voor het karakter om door te lopen, (het is duidelijk een spencer). Hopelijk geneest die knie snel.

Gepost door: Dijleloper | 20-09-06

veraf? Ik denk dat je eerste marathon een pak dichter bij is dan je zelf denkt hoor!!

Gepost door: geert | 21-09-06

Vrouwelijke T-shirts ik ben eindelijk ook de trotse bezitster van 2 vrouwelijke singletjes! (meestal kan je kiezen tussen een T-shirt, medium/large, waarbij de medium het uitzicht heeft van een large etc.) Ik zou zeggen: ga voor de IFF marathon... want daar weten ze wat vrouwen willen :-) Er is ook een halve, dus wellicht worden ze daar ook aan de eindstreep uitgedeeld?

Gepost door: Anke | 21-09-06

Marathon Inderdaad, enkele geplande lange trainingen lopen en je bent terug een stpje dichter bij de marathon !

Gepost door: kj | 22-09-06

De commentaren zijn gesloten.