27-05-06

Brussels, here we come....

Vandaag trekken de Spencers ook al richting Brussel. We zien het niet echt zitten om morgen nog onze startnummer af te halen en zo hebben we besloten om er vandaag samen met de kinderen al eens heen te trekken. De keuze van de kids was snel gemaakt om de dag door te brengen: Oceade, het reuzewaterpretpark. Straks trekken we dus onze zwemvliezen aan en plonsen we in het water. Er is ook een heel grote sauna dus kunnen we ook nog even relaxen.
Morgen zullen we dan hoogstwaarschijnlijk met de trein richting Brussel trekken. Met onze hoge startnummers zullen we toch helemaal achteraan staan, maar dan kunnen we er misschien nog een heel pak inhalen. Ik heb ook gezien dat de tijdslimiet 4u is, dit vind ik wel wat overdreven, zo kan je als wandelaar ook meedoen en dan hinder je toch alleen maar de lopers.
En mocht het echt niet lukken met dat lopen dan kan ik het misschien eens proberen als straatmuzikant in de metro.....

10:26 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Laat je niet doen Ik had het geluk van 2x vooraan te mogen starten... het was wel onder de naam van mijn stiefdochter, maar alé.
Jammer, maar helaas ik kan er dit jaar niet bij zijn. Langs de ene kant vind ik het wel jammer, maar langs de andere kant: het is echt wel een massa. En vooral als je klein bent, en een vrouw moet je je mannetje goed kunnen staan. Maar je hebt je bodyguard bij, dus geniet er maar gewoon van.

Gepost door: Anke | 27-05-06

Heel veel suc7 Veel suc7 Betty en laat Frank maar flink hazen voor je.
Hiephoi

Gepost door: Richard | 28-05-06

geluk Veel geluk in de hoofdstad vandaag.
Het lage start nummer daar kan ik niets aandoen.Ik start achter in...dat lijkt me veel leuker dan vertrapt te worden door alle vluggelopers stel je voor +/-19000 man die mij voorbij snellen waar is dan mijn goed gevoel....

Gepost door: ginette | 28-05-06

Ginette Ik had het zeker niet over u voor wat betreft die lage nummers, ik had het over de wandelaars die 3h45 "lopen". Ik heb al eens gepiept en ik wens je proficiat met je prestatie (2h16min). Morgen post ik een berichtje.

Gepost door: Betty Spencer | 28-05-06

Al effe gaan piepen naar uw uitslag in Brussel. Heeeeel goed gelopen in zo'n massa. Proficiat met den uitslag. In het najaar samen met 'Frank' een marathon ??? ;-))

Gepost door: Michael | 28-05-06

rammstein Tof nummerke van Rammstein op uw blog Betty, al is het wel een van hun zachtere nummertjes ;-) . Is het dat wat je op de foto aan het playbacken bent ?

Gepost door: Hans | 28-05-06

De commentaren zijn gesloten.