01-05-06

Druk, druk, druk.....

Betty Spencer is met het sorteren van de winter -en zomerkleren begonnen. Een hels karwei waar ik telkens (2 x per jaar) tegenop zie. 't Is niet voor niets vandaag "dag van de arbeid". De ganse familie Spencer wordt dan gemobiliseerd om telkens weer het één en het andere te passen. Zo kwamen we weliswaar een Spencermutsje tegen. Volgens Maud zullen de oude? kindertjes er wel mee varen.
Ons Maud heeft trouwens gisteren ontdekt hoe ze ter wereld is gekomen. Ze was gaan logeren bij oma en toen ze in bad zat bemerkte ze een bruin plekje op haar buik. Ze vroeg aan oma wat dit was en oma vertelde dat dit een geboorteplekje was. Maud trok daarop de conclusie dat ze dóór dat plekje dus geboren was.
De komende weken wordt het ten huize Spencer een heel drukke periode: huwelijksfeesten, communie's, loopwedstrijden, vergaderingen, feestjes (waar blijft de zon), moederkesdag, nieuwjaarsfeestje (jaja de Spencers vieren het ganse jaar door).......
Zaterdag was Louise nog van de partij op haar eerste judo-tornooi in Eernegem. Haar eerste kamp heeft ze gewonnen maar haar twee volgende heeft ze wel verloren. Toch was het een leuke ervaring en ze wil zeker nog vele tornooien vechten.
Trainingsnieuws:
zondag: 7,5 km in 50 min. Volgens mijn schema moest ik 80 min lopen maar door allerlei verplichtingen (aperitieven bij oma, verjaardagsfeestje in de namiddag) is het er niet van gekomen. Misschien loop ik vanavond nog een toerke.
Tot later!

13:02 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.