11-03-06

Laptop-crash!

Donderdagavond heb ik onze laptop (zoals het een Spencer waardig is) naar de wip geholpen. Hij is nu opgenomen in de computerkliniek en hopelijk kunnen we hem vlug terug gaan ophalen. Ik zit hier dus boven op ons voorhistorisch model te tokkelen. Voorlopig zullen er geen eigen fotootjes meer te bewonderen zijn want al onze foto's staan op onze andere PC.
Gisterenavond ben ik met enkele collega's naar een theatervoorstelling "Prothese" geweest in het kunstencentrum Buda Kortrijk. De zoon van één van die collega's speelt mee in dat stuk. 't Is heel goed meegevallen en achteraf zijn we nog wat blijven plakken, zoals dat heet.
Vóór ik vertrok had ik nog een loop-training afgewerkt: 8 km in 50 min. De eerste 10 min had ik echt geen zin en ik ging normaal maar een toerke van 25 min doen maar naarmate ik aan het lopen was ging het steeds beter en dus heb ik maar twee toerkes gelopen.
Spencer zelf is nu waarschijnlijk bezig aan zijn 30 km-trainingsloop in Nederland. Hopelijk gaat alles goed.

11:47 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Warmlopen Dat herken ik nu ees volledig zie, dat moeten warmlopen. Bij mij duurthet dikwijls ook een 10 minuten alvorens het plezant begint te worden, dat lopen.

Gepost door: Jo | 13-03-06

De commentaren zijn gesloten.