07-03-06

Gekraakt!

Nee, mijn blog is niet gekraakt. Ikzelf daarentegen... Ik had al enkele dagen last van mijn linkerschouder en nek. Als ik met de wagen op weg was en ik wilde linksaf afslaan dan moest ik mijn hele bovenlijf draaien in de autostoel om toch maar iets te zien van het verkeer dat van links kwam. Gisteren had ik dan een afspraak met de dokter (fysiotherapeut) en die heeft me zoals men zegt "gekraakt". Amai, 't was de moeite, blijkbaar zat mijn hele linkerkant geblokkeerd. 't Was eigenlijk vooral ambetant, veel pijn had ik niet. Nadien kreeg ik nog een verkwikkende rug-massage. Nu moet ik ontstekings-remmers nemen en 's avonds een serieus straffe spierontspanner. Zo lig ik dan totaal relaxed (high) in de zetel. Morgen zal ik dan maar passen voor de judo want het is nog niet 100% beter en judo is nu ook weer geen zachte sport.
Gisteren heb ik dan nog een interval-training op de loopband afgewerkt: 15 min Z1, 4min Z3, 3 min Z1, 3 min Z3, 2min Z1, 2 min Z3, 1 min Z1, 1 min Z3 en nog eens 10 min Z1. Ik zal mij dan inschrijven voor Brussel dan is er geen weg meer terug en zal de motivatie nog wat groter worden. Voor de "weblogloop" heeft mijn ventje mij al ingeschreven.

18:28 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Brussel Kan deugd doen zo een massage, toch voorzichtig met de nek en niks forceren .. ik schrijf me ook in voor Brussel ..

Gepost door: Edith | 07-03-06

20km hey mrs spencer, al te weinig dames die lopen, daarom ook heb ik je link toegevoegd in m'n blog. Ik ben ook wel 'n fan van de 20km & kijk er al naar uit. Succes gewenst !

Gepost door: Bart | 09-03-06

De commentaren zijn gesloten.