16-02-06

Een late valentijn...

Aangezien we vandaag beiden een vrije dag hadden zijn we deze middag gaan eten om onze valentijn te vieren. Eerst waren we langsgeweest bij onze garagist met ons "autootje" dat verleden week wonder boven wonder door de "keuring" was geraakt. Het was dus ijdele hoop dat we weer voor een jaar gerust waren want diene gast van de keuring heeft blijkbaar wat hard op de chargebuzze (uitlaat) geklopt met enkele gaten tot gevolg. We waren de laatste dagen precies met een tank op weg.
Daarna zijn we langsgeweest bij het reisbureau om onszelf te tracteren op een city-trip naar Lissabon. Terwijl ons kindekes op kamp zullen zijn (in augustus) zullen we ook onze biezen pakken en er eens van profiteren.
Volgende week donderdag vertrek ik trouwens op een mini-ski-tripje met mijn zus. Spencer zal er een paar daagjes alleen voor staan. Onze drie jongste kinderen zijn wel op weekend dus zal hij samen met Louise een stapje in de wereld kunnen zetten.
Ik ging eerst nog een half uurtje lopen maar 't is er niet meer van gekomen, ik heb deze avond nog een speciale t-shirt gemaakt voor mijn ventje (weldra te bewonderen op zijn blog).

20:48 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Leuke vooruitzichten Die citytrip is geen slecht idee om dezelfde reden als bij jullie.
Rustig blijven lopen en misschien tot in Brussel

Gepost door: Michael | 16-02-06

uitspattingen Het leven is niet alleen trainen alleen, dus uitspattingen moeten kunnen, alhoewel je zeker goed aan't trainen bent, de 20 km van Brussel zullen geen probleem zijn denk ik. Fleur en ik maken regelmatig een citytrip omdat we te weinig tijd hebben voor grote vakanties (met uitzondering van dit jaar natuurlijk).

Gepost door: Dirk Van Esbroeck | 17-02-06

herken ik mezelf even... hoi,
kom ik hier totaal overwacht op deze blog (via Tinekes site)
en herken ik mezelf zowaar!
veel succes bij het lopen en 't amusement bij het skiën

Gepost door: leenpje | 17-02-06

Ha Leen Ik zal toch geen portretrecht moeten betalen hoop ik. Anders zal ik uw gezicht in zo een blokskes zetten. By the way, 't was toch geestig hé verleden jaar.

Gepost door: Betty Spencer | 17-02-06

dat is dan 30 euro grapje, geen probleem hoor, die foto

inderdaad, vorig jaar was het heel tof.
voor ons is de skivakantie al achter de rug, maar
jullie hebben het nog tegoed. profiteer ervan!

Gepost door: leenpje | 18-02-06

De commentaren zijn gesloten.