07-02-06

Ons "autootje"

Geloof het of niet maar in een ver verleden, toen ik Frank Spencer nog niet kende heb ik nog rondgereden met zo een autootje gelijk de "echte" Spencer. Toen het autootje dienst weigerde (in 1992) heb ik mij een Daihatsu aangeschaft. De garagist zei nog tegen mij: "Zou je geen 5-deurs nemen, 't is gemakkelijker voor als ge later kinderen hebt". Ik had toen zelfs nog gene vrijer dus heb ik maar een 3-deurs genomen. Toeval wil dat ik de week erna Spencer tegen het lijf loop en 5 jaar later hadden we al 3 kinderen. Na een omweg van een paar jaren (mijn zus Tine heeft er een paar jaar mee rondgereden) is het "autootje" verleden jaar terug bij de Spencers gearriveerd. Om hem wat op te frissen had ik er 4 nieuwe wieldoppen op geplaceerd (ik moet zoiets niet vragen aan Spencer...) Ik had ook een rode stuurhoes gekocht maar bij ons eerste ritje bleek dat als we ergens moesten indraaien dat enkel de hoes draaide en niet het stuur. We konden dus enkel nog rechtdoor rijden en bij de familie Spencer is dat dus dubbel zo gevaarlijk. Als er iemand een gratis stuurhoes wil..... Deze week moet hij nog "geschouwd" (gekeurd) worden, zoals west-vlamingen dit zeggen. Hij is ondertussen al 14 jaar en toen ik deze morgen op weg ging naar de "schouwing" deed een agent teken dat er iets was met mijn voorlicht. Na controle bleek dat de linkervoorlamp kapot was. 'k Heb ondertussen een afspraak gemaakt met de garagist en vanmiddag mag Spencer al langsgaan en nadien naar de "schouwing"...... Hopelijk loopt dit goed af.

12:19 Gepost door Spencerwoman | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

en dat er niemand durft lachen... ... met dit karretje.... ik heb er zelf een aantal mooie jaren mee gehad (ik ben blij dat het nog altijd dienst doet voor de familie Spencer)

Gepost door: Tine | 07-02-06

Spencermobile rijden jullier ermee naar Schoorl ?

Gepost door: Jo | 08-02-06

Schoorl De Spencer-mobile is nu wel gekeurd maar dit wil nog niet zeggen dat hij in Schoorl zal geraken. De garagist zei dat we eens mooi in de "keurder" zijn ogen moesten kijken want 't was op het randje. Voor de veiligheid zal Spencer wel onze andere wagen nemen.

Gepost door: Betty Spencer | 08-02-06

De commentaren zijn gesloten.